ZZP Werkplek

Werkplek huren als zzp’er? Bij COLOR BUSINESS CENTERS zit je goed!

Ben jij als ZZP’er overal aan het werk en reis je een hele stad af om een fijne plek te hebben om te werken? Bij Color BC weet je dat je altijd een fijne plek hebt en dat alle voorzieningen top geregeld zijn. Bovendien zit je nergens aan vast als je bij ons een werkplek huurt.

VUL JE GEGEVENS IN EN ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Wanneer je een zakelijke afspraak hebt, waarbij je eettafel of een koffietentje niet helemaal volstaat, is Color Business Centers dé uitkomst. Speciaal om zzp’ers tegemoet te komen, hebben wij zeer flexibele opties. Een zzp’er moet weliswaar ruimte hebben om te groeien, zonder al te hoge kosten. Een flexibele zzp werkplek van Color Business Centers draagt daaraan bij.

Gebruik al onze voorzieningen!

Maak gebruik van je eigen kantoor óf onze vergaderruimtes, met beamer, whiteboard en gratis WiFi. Koffie en lunch kunnen wij verzorgen, of schuif zelf aan in het restaurant. Zoals wij al zeiden; wij komen zzp’ers graag tegemoet, dus je kunt van ons service verwachten. Zo mag je ook ons adres als postadres gebruiken.

Jij flexibel, wij flexibel
Als zzp’er ben je flexibel en werk je hard voor je eigen bedrijf. Wil je gebruikmaken van een kantoor van Color Business Centers in een andere plaats? Dat kan! En ben je succesvol dat je groeit en een grotere ruimte nodig hebt? Dankzij onze flexibele huurcontracten kun je gemakkelijk doorstromen naar een grotere kantoorruimte wanneer je daar behoefte aan hebt. Interesse? Neem contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact op

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen