Professionele werkruimte huren

Een werkruimte huren doe je voordelig bij Color Business Centers. Op veel verschillende plekken, centraal gelegen in Nederland, vind je onze moderne panden waar je een flexibele werkruimte kunt huren.

CBC Amstelveen

Vele locaties Color Business Centers

Onze werkruimtes zijn geschikt voor de moderne man of vrouw. Veel banen vereisen tegenwoordig een flexibele instelling, waarbij je op meerdere locaties snel even je laptop open moet kunnen slaan om toch nog even dat mailtje te kunnen beantwoorden. Ben jij het echter zat om je eigen huis te moeten gebruiken als werkruimteen heb je toch echt totale stilte nodig om in opperste concentratie te kunnen werken? Dan is een werkruimte huren bij Color BC voor jou de meest geschikte oplossing. Hier rechts kun je al onze locaties bekijken. Zoals je ziet, zitten we verspreid over diverse uitstekende locaties in het midden van het land.

CBC AMSTELVEEN GALLERIJ 3Type werkruimte

Bij het huren van een werkruimte  zit je vaak vast aan een ouderwets ingerichte werkruimte. Hierdoor is er dan ook weinig ruimte voor eigen inbreng. Dit in tegenstelling tot de werkruimtes van Color Business Centers. Wij laten de klant graag zelf de keuze maken tussen een kantoor zonder meubilair of een volledig ingerichte werkruimte.

In beide gevallen regelen wij de internetaansluiting en bieden wij de mogelijkheid gebruik te maken van een eigen telefoonnummer, waardoor je binnen enkele dagen al volledig operatief kunt zijn. Een top werkruimte en altijd op de ideale plek voor jou dankzij onze diverse locaties door het hele land!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het huren bij Color BC? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor in Arnhem. Je kunt ons bereiken via e-mail (info@colorbc.nl) of door ons te bellen via +31 (0)85-486 50 24. Mocht je onze flexwerkplekken toch even graag met eigen ogen willen zien, voordat je overgaat op huren, dan nodigen wij je graag uit om bij ons langs te komen.

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen