Op zoek naar werkruimte in Amsterdam

Op zoek naar een praktische werkruimte in de buurt van Amsterdam? Color Business Centers biedt verschillende werkruimtes aan in de buurt van Amsterdam, waarbij het Business Center in Amstelveen door velen gezien wordt als de perfecte oplossing. Zowel voor het huren van een flexibele werkplek als een geheel kantoor kun je hier terecht. Een flexibele werkplek huur je al vanaf 125 euro per maand em een kantoor kan al vanaf 500 euro per maand gehuurd worden. Zo heb je voor weinig geld een ideale werkruimte. Amsterdam, maar ook centrale verbindingspunten als de luchthaven Schiphol, liggen daarbij om de hoek. Zo ben je binnen no-time op Schiphol, maar kost het ook slechts 5 minuten om in het centrum van de stad te komen.

CBC Amstelveen

Waarom kiezen voor een werkruimte van Color BC?

Waar veel bedrijven werkruimte in Amsterdam aanbieden, hebben de werkplekken en kantoren van Color Business Centers meerdere voordelen ten opzichte van deze werkruimtes. Amsterdam ligt bovendien om de hoek en daarbij geniet je ook nog eens van de vele voordelen, waaronder:

  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Restaurant en terras beschikbaar
  • Gratis WiFi

CBC AMSTELVEEN GONDEL GALLERIJ 1Locatie van de werkruimte

Hoewel het drukke Amsterdam zeker zijn voordelen heeft, is een werkplek in het groene Amstelveen zeker geen mindere keuze. Zoals vermeld kun je genieten van de vele voordelen en luxe van de werkruimtes van het Color Business Center. Door de lichte en moderne indeling van het gebouw, de vergaderruimtes, coachruimten en de moderne lounge wordt productief werken bevorderd. Voorgaande huurders zijn dan ook louter positief! Wij bieden twee locaties in Amstelveen aan waar een modern kantoor of werkruimte gehuurd kan worden.

Zelf inrichten of vooraf ingericht

Bij het huren van een werkruimte in Amsterdam zit je vaak vast aan een ouderwets ingerichte werkruimte. Amsterdam biedt dan ook weinig ruimte voor eigen inbreng. Dit in tegenstelling tot de werkruimtes van Color Business Centers. Wij laten de klant graag zelf de keuze maken tussen een kantoor zonder meubilair of een volledig ingerichte werkruimte. In beide gevallen regelen wij de internetaansluiting en bieden wij de mogelijkheid  gebruik te maken van een eigen telefoonnummer, waardoor je binnen enkele dagen al volledig operatief kunt zijn. Een top werkruimte in de buurt van Amsterdam!

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen