Een professionele werkplek in Utrecht

Op zoek naar een werkplek in het centrum van Nederland? Of het nu gaat om een volledige kantoorruimte, of een eenvoudige (flex)werkplek.
Color Business Centers biedt jou de beste opties hiervoor in ons centrum in Utrecht.

Color Business Center Utrecht Papendorp

Een geschikte locatie in de regio Utrecht

Wanneer je op zoek bent naar een werkplek in Utrecht, kom je vaak tot de conclusie dat je flink betaalt voor enkel de locatie in het centrum van de stad Utrecht. Tevens is de bereikbaarheid met de auto niet ideaal door onder andere de dagelijkse filedruk rond de stad. Bij Color Business Centers zijn we hier natuurlijk ook van op de hoogte, waardoor we onder andere gekozen hebben voor een werkplek net buiten de stad Utrecht.

Color Business Center Utrecht impressie 3

Tussen de mensen of juist in stilte werken

Waar veel aanbieders van werkplekken één soort werkplek aanbieden, bieden wij verschillende opties voor verschillende situaties. Zo kun je kiezen uit stilteplekken om in alle rust te werken, maar kun je ook kiezen uit plekken met andere mensen om je heen. Zo is er voor iedere gelegenheid wel een perfecte oplossing te bedenken! Specifieke wensen? Ons team denkt graag met je mee!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden tot het huren van een werkplek in Utrecht? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor in Amsterdam.
Je kunt ons bereiken via e-mail (info@colorbc.nl). Mocht je onze werkplekken toch even graag met eigen ogen willen zien, voordat je overgaat tot huren, dan nodigen wij je graag uit om bij ons langs te komen.

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen