Vergaderruimte in Rotterdam

Wanneer je op zoek bent naar een prettige vergaderruimte in Rotterdam, zullen meerdere bedrijven en pandjes een locatie aanbieden. De prijs van deze vergaderruimtes ligt altijd erg hoog. Rotterdam is nu eenmaal een dure stad om in te wonen, maar ook om in te werken! Het vinden van een prettige, luxe vergaderruimte, die ook nog eens in de buurt van Rotterdam ligt, is dan ook geen makkelijke opgave.

bedrijfsruimte in gouda

Luxe en locatie

Gelukkig biedt Color Business Centers hier een welkome oplossing. Zo hebben wij een Business Center in Gouda beschikbaar, waar het huren van een vergaderruimte tot de mogelijkheden behoort. Wanneer je op zoek bent naar een luxe, professionele omgeving, kies dan voor deze vergaderruimte! Rotterdam ligt letterlijk om de hoek (slechts een kwartiertje rijden), waar bij komt dat ook Rotterdam Airport op slechts 24 kilometer afstand ligt.

CBC GOUDA GALLERIJ 3Waarom kiezen voor Color BC?

Waarom je moet kiezen voor één van onze vergaderruimtes? Rotterdam ligt, zoals gezegd, om de hoek, maar daarnaast zijn onze vergaderruimtes voorzien van alle benodigdheden die je van een professionele vergaderruimte mag verwachten. Hieronder een korte opsomming die je kunt verwachten:

  • Beamers, Whiteboards en flipovers beschikbaar
  • Gratis Wi-Fi
  • Color CB regelt graag de lunch
  • Zowel voor kleine als grote groepen (tot 24 personen)
  • Koffie aanwezig

Waarom Gouda?

Hoewel een vergaderruimte in Gouda uiteraard verschilt van een vergaderruimte in Rotterdam, wordt de keuze voor Gouda toch vaak gemaakt. In tegenstelling tot een Rotterdamse vergaderruimte, kun je hier genieten van de rust van het Groene Hart. De drukte van de randstad zal dan ook geen last voor je zijn tijdens een vergadering!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze Goudse vergaderruimte? Rotterdam ligt om de hoek en het pand is voorzien van alle benodigde luxe. Je kunt altijd contact opnemen via ons telefoonnummer 31 (0)182-76 75 75 of een e-mailtje sturen naar ons emailadres: info.gouda@colorbc.nl. Wanneer je toch graag even langskomt om de mogelijkheden te bekijken, nodigen we je graag uit! Je bent van harte welkom in ons kantoor en onze vergaderruimtes.

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen