Vergaderruimte huren

Wil je een vergaderruimte huren? Dan ben je bij het Color Business Center aan het juiste adres! Wij hebben verschillende vestigingen door het hele land, waar je in een zakelijke en toch sfeervolle omgeving kunt vergaderen. Al onze vestigingen zijn uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Color Business Centers Virtuele kantoren slider

Color Business Center vergaderruimtes

Al onze locaties beschikken over meerdere vergaderruimtes, welke uiteraard voorzien zijn van tafels en comfortabele stoelen. Dus of je nu met een kleine of een grote groep komt, er is altijd wel een passende ruimte te vinden. In een aantal van onze vestigingen zijn er ook ruimtes de speciaal geschikt zijn voor één op één gesprekken.

Voorzieningen

In elke locatie van het Color Business Center kun je gebruik maken van vele voorzieningen. Zo zijn er op elke locatie gratis Wifi, beamers, whiteboards en flipovers aanwezig. Indien gewenst kunnen wij ook koffie of lunch voor bij je vergadering verzorgen. Maar je kunt ook (afhankelijk van de locatie) gebruik maken van de restaurants en coffee corners. Zo ben je er even helemaal uit. Daarbij biedt elke vestiging volop parkeergelegenheid.

Meer weten over vergaderruimte huren?

Wil je meer weten over de voordelen van een vergaderruimte huren bij het Color Business Center, of wil je direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!

 

 

 

 

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen