Vergaderlocaties

Je bent op zoek naar een locatie om ongestoord en comfortabel te kunnen vergaderen. Color Business Centers biedt verspreid over het land de ideale combinatie van luxe en comfort en heeft een rijke variatie aan vergaderlocaties die kunnen voldoen aan al je eisen. Voor elk type vergadering bieden wij passende vergaderlocaties. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van faciliteiten als wi-fi, een beamer, whiteboard of een flipover. Er is een scala aan mogelijkheden.

Color Business Centers Vergaderen slider

Voor de snelle of langdradige vergadering

Heb je een snelle vergadering tussendoor, of wil je een hele dag zitten? Ben je  op zoek naar meer inspirerende vergaderlocaties? In al deze situaties kan Color Business Centers een passende oplossing bieden. Een vergaderruimte kan tevens functioneren als ontvangst voor je klanten. Onze vergaderlocaties zijn luxe, kleurrijke ruimtes die dienen als keurig visitekaartje voor je bedrijf. Een simpelere ruimte die puur dient om te vergaderen is uiteraard ook een mogelijkheid.

CBC AMSTELVEEN GONDEL GALLERIJ 4Catering

Color Business Centers mag zich specialist noemen in vergaderlocaties en kantoorruimten. Bij onze vergaderlocaties heb je alle faciliteiten bij de hand. Wat past er beter bij vergaderen dan een hapje en een drankje, of nog beter: een geheel verzorgde lunch?

De vergaderlocaties die wij faciliteren bieden deze mogelijkheid en zorgen dat jij en je collega’s kunnen genieten van een rijkelijk verzorgde lunch, diner of gewoon hapjes voor tussendoor.

Meer dan vergaderen?

Heb je behoefte aan meer dan vergaderen en ben je op zoek naar leuke kantoorruimte? Color Business Centers heeft een rijke historie in het verhuren van niet alleen vergaderlocaties, maar ook kantoorruimten. Wat ons onderscheidt, is de levendigheid en flexibiliteit van de ruimtes, maar ook de service eromheen. Wij bieden alles wat een bedrijf nodig heeft op locatie, maar ook services die je goed kunt gebruiken wanneer je even niet op kantoor bent, zoals telefoonservice.

Elk bedrijf heeft wel specifieke eisen die wij altijd wel tegemoet kunnen komen. Flexibiliteit is zoals gezegd een belangrijke eigenschap van onze ruimtes, maar is tegelijkertijd ook een van onze eigen speerpunten. Jij bepaalt hoe je je kantoorruimten of vergaderlocaties wilt en wij bieden je een ruim aanbod.

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen