Vergaderlocaties in Amsterdam

Heeft jouw bedrijf behoefte aan een professionele vergaderlocatie in de buurt van Amsterdam, zonder daar direct de hoofdprijs voor te hoeven betalen? Dan kan Color Business Centers jou daar wellicht bij helpen met onze luxe vergaderlocaties. Amsterdam ligt op nog geen 5 minuten rijden van onze Business Centers in Amstelveen, waardoor veel grote, maar ook kleinere bedrijven kiezen voor een optie net buiten de stad.

CBC Amstelveen

Color BC voordelen

De voordelen van onze Business Centers worden vaak gezien als reden om toch voor een vergaderlocatie buiten Amsterdam te kiezen. Onze vergaderlocatie, maar ook onze kantoren en flexplekken zijn niet voor niets erg gewild onder bedrijven, gevestigd in de buurt van Amsterdam. Een aantal van onze favoriete voordelen in Amstelveen zullen wij hieronder verder uitlichten:

  • 24 uur per dag open
  • Ervaren en professionele beveiliging
  • Lounge, restaurant en terras aanwezig, inclusief gratis Wi-Fi
  • Toplocatie

Uiteraard zijn er, ten opzichte van vergaderlocaties in Amsterdam, nog veel meer voordelen van onze Business Centers online te vinden. Meer weten? Neem dan een kijkje op onze Amstelveen BC of Amstelveen Gondel pagina.

CBC AMSTELVEEN GONDEL GALLERIJ 1Amstelveen tegenover Amsterdamse vergaderlocaties

Hoewel het centrum van Amsterdam dicht in de buurt ligt van onze vestigingen in Amstelveen, is er toch een wezenlijk verschil tussen deze vergaderlocaties. Amsterdam blijft een grote, drukke stad, waar Amstelveen toch snel gezien wordt als een kleine variant van de grote stad. Vaak wordt Amstelveen dan ook het groene alternatief van Amsterdam genoemd. Bovendien ben je vanaf onze vergaderlocaties binnen no-time op Schiphol, of juist in het centrum van Amstelveen, waar je heerlijk kunt dineren en lunchen, maar ook goed kunt winkelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze vergaderlocaties bieden een professionele en luxe uitstraling, waarbij de ruimtes voorzien zijn van comfortabele stoelen. Bovendien is er natuurlijk koffie aanwezig en is er de mogelijkheid tot een verzorgde lunch, of het gebruik van ons restaurant. Wanneer je meer wilt weten over onze Business Centers, kom dan eens langs of bel via +31 (0)20-758 57 58.

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen