Vergaderlocatie in Rotterdam

Op zoek naar een vergaderlocatie in de buurt van Rotterdam? Een alternatief waar vaak voor gekozen wordt is Gouda. Waarom kiezen voor Gouda? Lees hieronder meer over alle voordelen ten opzichte van een vergaderlocatie in Rotterdam.

bedrijfsruimte in gouda

Waarom kiezen voor Gouda

Hoewel de vraag naar vergaderlocaties in Rotterdam groot is, wordt de oplossing vaak gevonden in een werkplek of vergaderlocatie in Gouda. Ook onze vergaderlocatie is hier erg populair. Het gebouw is voorzien van alle benodigde luxe zoals een restaurant (met terras aan het water). Ook is het mogelijk om hier een kantoor te huren, waarbij je qua grootte kunt kiezen uit een hele verdieping, een grote kamer of een kantoor voor 1 tot 2 personen!

CBC GOUDA GALLERIJ 1Vergaderen zonder gestoord te worden

Gouda is ideaal als vergaderlocatie! Rotterdam is een erg drukke stad, waarbij het nagenoeg onmogelijk is in een geluidsdichte omgeving te werken. Op slechts 15 minuten rijden ligt Gouda en ons Color Business Center in het centrum van het Groene Hart. Bovendien is Rotterdam Airport ook goed bereikbaar, op slechts 24 kilometer afstand.

De voordelen van onze vergaderruimtes!

Waar Rotterdamse vergaderlocaties soms ouderwets gemeubileerd zijn en de faciliteiten erg tegenvallen, is de luxe van onze vergaderlocaties iets waar je maar al te snel aan wilt wennen! Zo bieden wij gratis Wi-Fi aan, is er altijd een beamer aanwezig, en is er tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van een whiteboard en flipover. Daarnaast is er, niet onbelangrijk, luxe meubilair aanwezig, waar je gemakkelijk meerdere uren achter elkaar comfortabel op kunt zitten. Bovendien bieden wij je graag koffie aan, om het vergaderen toch wat aangenamer te maken! Ook kan er, tegen betaling, geluncht worden in ons restaurant of kan er, indien gewenst, een lunch door ons verzorgd worden!

Meer weten?

Meet weten over de mogelijkheden van het huren van een vergaderruimte in de buurt van Rotterdam? Kom dan langs bij ons in Gouda! Wij laten je graag ons Color Business Center zien en de mogelijkheden die daarbij horen. Een mail sturen kan natuurlijk ook via info.gouda@colorbc.nl of bellen via +31 (0)182-76 75 75.

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen