Vergaderen in Rotterdam

Het drukke Rotterdam, vol met bedrijvigheid, is een toplocatie om te kiezen wanneer je op zoek bent naar een plek om te vergaderen. Rotterdam is echter prijzig, en zelfs met een hoge prijs is de kans groot dat je niet de luxe krijgt die je bij Color Business Centers wel kunt verwachten wanneer je op één van onze locaties komt vergaderen. Rotterdam ligt bovendien vlak bij ons pand in Gouda, waardoor dit door Rotterdamse bedrijven dan ook vaak als alternatief gekozen wordt.

bedrijfsruimte in gouda

De mogelijkheden in Gouda

Naast het feit dat ons Color Business Center in Gouda vlakbij Rotterdam ligt, heeft het nog veel meer voordelen om te kiezen voor een vergaderplek van Color BC. Voor nog geen 125 euro per maand kun je bijvoorbeeld een professionele flexplek huren, en voor 400 euro per maand huur je je eigen kantoor! Uiteraard is het ook mogelijk om enkel een zaal te huren om in te kunnen vergaderen. Rotterdam ligt bovendien op slechts 15 minuten rijden, waardoor eventuele zakenrelaties onze locatie makkelijk kunnen bereiken. Naast deze toplocatie is het pand bovendien voorzien van:

  • Gratis Wi-Fi
  • Mogelijkheid voor een eigen parkeerplek onder het gebouw
  • Vergaderzalen en coachruimte
  • Professionele beveiliging.

CBC GOUDA GALLERIJ 3Waarom vergaderen bij Color BC?

Kom je met een grote groep, of ga je toch voor een gesprek met 2 personen? Alles is mogelijk wanneer je ervoor kiest om te vergaderen bij Color BC.  Op al onze vergaderlocaties is bovendien Wi-Fi (maar ook koffie!) aanwezig, om het vergaderen gemakkelijk en ongestoord te kunnen laten plaatsvinden. Bovendien kun je kiezen voor een verzorgde lunch, of gebruik maken van ons restaurant (tevens met gratis Wi-Fi).

Meer mogelijkheden

Wil je meer weten over de mogelijkheden om te vergaderen in de buurt van Rotterdam, ofwel in Gouda? Dan kun je eenvoudig een mailtje sturen naar info.gouda@colorbc.nl of bellen naar +31 (0)182-76 75 75. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om even langs te komen en te bekijken of je hier zou willen vergaderen. Rotterdam, Den Haag en Leiden liggen vlakbij, waardoor je jouw gasten of klanten gemakkelijk kunt ontvangen op onze locaties!

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen