Vergaderen in Andelst

U gaat binnenkort vergaderen in Andelst maar bent nog op zoek naar een geschikte vergaderruimte? Het Color Business Center Andelst heeft precies wat u zoekt.

Bedrijfshallen in Andelst

Locatie

Color Business Center Andelst is de perfecte vergaderlocatie voor ondernemingen die gevestigd zijn of connecties hebben in de Betuwe. Het uitstekend bereikbare pand is gelegen op industrieterrein de Schalm, op de kruising van de A50 (Apeldoorn – Den Bosch) en de A15 (Tiel – Rotterdam).

Vergaderen in AndelstVergaderzalen

Net als bij de andere vestigingen van Color Business Centers kunt u hier vergaderen in een nette omgeving met een professionele uitstraling. Of u nu een vergadering met uw hele afdeling heeft of één-op-één coaching sessie wilt organiseren, dankzij de verschillende vergaderzalen is er van alles mogelijk bij ons.

Voorzieningen

Alle vergaderzalen bij het Color Business Center Andelst zijn voorzien van gratis Wifi. Indien nodig zijn er ook beamers, flipovers en whiteboards in huis. Wij kunnen uiteraard koffie of lunch voor bij uw vergadering regelen; geeft u van te voren aan ons door met hoeveel personen u komt vergaderen in Andelst, dan zorgen wij dat alles klaar staat.

vergaderruimte in andelstWilt u ook vergaderen in Andelst bij het Color Business Center?

Bel dan +31 (0)488–47 01 11 of stuur een mail naar info.andelst@colorbc.nl en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. U bent overigens ook van harte welkom om tijdens kantooruren even bij ons binnen te lopen voor een sfeerimpressie!

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen