Vergaderen in Amsterdam

Amsterdam is een erg gewilde locatie om een vergaderruimte te kunnen huren. Helaas is Amsterdam erg duur, niet alleen om te wonen, maar ook om simpelweg een vergaderruimte te huren. Vergaderen in de buurt van Amsterdam is echter zeker wel mogelijk voor een goede prijs. Zo biedt Color Business Centers twee bedrijfspanden aan in Amstelveen waar vergaderd kan worden.

CBC Amstelveen

Waarom kiezen voor Amstelveen

Zoals vermeld is het zeker mogelijk om in de buurt van Amsterdam te vergaderen. Amsterdam ligt om de hoek, maar ook Schiphol is vanaf het Business Center binnen no-time te bereiken. Daarnaast heeft Amstelveen uiteraard zelf ook genoeg leuke restaurants om ’s avonds lekker te kunnen eten. Naast deze toplocatie hebben de Business Centers ook de benodigde luxe, die je van Color BC kunt verwachten. Hieronder hebben wij de grootste voordelen alvast even op een rijtje gezet:

  • Lounge met gratis Wi-Fi
  • Eigen terrein waar geparkeerd kan worden
  • 24 uur per dag open
  • Beveiliging en bewaking aanwezig

Hiernaast is in al onze Business Centers een uitstekend restaurant te vinden, waar tevens gratis Wi-Fi aanwezig is. Mocht je gasten ontvangen, dan kun je hen hier een uitstekende maaltijd aanbieden na het vergaderen.

CBC AMSTELVEEN GALLERIJ 3Twee vestigingen in de buurt om te vergaderen

Naast ons Amstelveen Business Center, bieden wij een tweede vergaderlocatie aan in Amstelveen Gondel. Op beide locaties kun je de standaard Color BC luxe verwachten en kun je dan ook uitstekend vergaderen. Amsterdam bereiken is ook vanuit ons tweede pand geen probleem! Met een eigen sneltramhalte, ben je bovendien binnen de kortste keren op de luchthaven Schiphol.

De ideale werkplek

De bedrijfspanden van Color BC worden dan ook vaak gezien als de ideale plek om te vergaderen. Amsterdam en Schiphol liggen op een steenworp afstand, waardoor zakenrelaties gemakkelijk langs kunnen komen voor meetings en vergaderingen.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden bij Color BC, dan kun je altijd even mailen naar info.amstelveen@colorbc.nl of bellen naar +31 (0)20-758 57 58. Daarnaast nodigen we je graag uit om langs te komen en de locaties in Amstelveen met eigen ogen te bekijken, om je zo te overtuigen van deze ideale plek om te vergaderen in de buurt van Amsterdam.

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen