Color Business Centers telefoonservice

Bij een passend kantoor , of dat nu een virtueel of fysiek kantoor is, hoort passende bereikbaarheid. Color Business Centers levert daarom ook volwaardige telefoonservices. Dat betekent dat je bedrijf zonder moeite altijd bereikbaar is, ook als je zelf even niet beschikbaar bent.

En al beschik je niet over een eigen kantoor, dan kun je tóch je 06-nummer achterwege laten en jezelf vertegenwoordigen middels een professioneel nummer. Met receptie uiteraard. Op die manier is een streven naar vloeiende communicatie weer een stapje dichterbij.

De klant en je bedrijf

Presentatie is erg belangrijk bij een bedrijf. Het eerste contact met jouw bedrijf kan misschien wel doorslaggevend zijn. Telefoonservices stellen je in staat om je zonder enige moeite op professionele wijze te laten vertegenwoordigen. Het bespaart tijd en energie en zorgt op subtiele wijze voor een probleemloze communicatie met je klant.

Het personeel dat jouw klanten straks te woord staat, heeft ervaring in verschillende branches. Dat maakt deze telefoonservice zo flexibel. Je klanten worden vriendelijk behandeld en eventueel naar jou doorgeschakeld. Al je zaken, via de telefoon, worden keurig afgehandeld door je persoonlijke receptioniste. Zo zien wij telefoonservice in optima-forma.

CBC AMSTELVEEN GALLERIJ 1Meer dan receptie

Wil je meer dan telefoonservice met receptie? Vertrouwelijke post is wellicht niet iets wat je op je huisadres wilt ontvangen. Daarom kun je ook voor een postadres terecht bij Color Business Centers. Je kunt ook een stapje verder gaan en je klanten gewoon ontvangen in een van onze flexibele en kleurrijke kantoorruimtes. De klant kan gebruik maken van gratis wi-fi en een lounge en restaurant. Voor de doorgewinterde zzp’er of de starter zoekende naar een eerste ruimte: je bent bij ons op de juiste plek. De opties variëren van een enkele werkplek tot vleugel of zelfs complete verdieping. Wij bieden deze ruimtes, indien gewenst, bovendien ook nog eens gemeubileerd. Alle diensten zijn aanwezig. Het maakt dus niet uit waarvoor je kiest. Onze locaties zijn het missende visitekaartje van jouw bedrijf.

Telefoonservices met een lach

Een goede presentatie van jou en je bedrijf is niet altijd even makkelijk. Met onze telefoonservices zorg je ervoor dat het aan de voorkant in ieder geval goed zit. En heb je meer dan een receptioniste nodig, dan ben je bij ons nog altijd aan het juiste adres. Wij kunnen je van begin tot eind van dienst zijn, of dit nu de communicatie of locatie van je bedrijf betreft.

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen