Te huur bedrijfsruimte

Op welke locaties staan de meest luxe en voordelige bedrijfsruimtes te huur?

OVER ONS SLIDER

Kiezen voor Color BC

Bij Color Business Centers staan meerdere bedrijfsruimtes te huur. Bedrijfsruimtes bieden wij aan in Andelst en Utrecht.

Op zoek naar een kantoorruimte?

Ben jij op zoek naar kantoorruimte, maar wil je hier niet direct de hoofdprijs voor betalen? Dan staan bij ons de mooiste ruimtes voor jou te huur. Bedrijfsruimtes van Color BC kunnen gehuurd worden als volledige ingerichte kantoren, die ideaal zijn voor de snelle starter. Wanneer je dus zo snel mogelijk operationeel wilt zijn met jouw bedrijf, is dit een ideale oplossing. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de indeling en inrichting van jouw pand te bepalen. In beide gevallen regelen wij een internetaansluiting en desgewenst een telefoonaansluiting.

Color Business Centers AndelstZoals vermeld zijn er bij Color Business Centers meerdere kantoorruimtes te huur. Bedrijfsruimte huren gaat altijd gepaard met een aantal zaken die wij standaard voor jou regelen. Hierbij kun je denken aan het regelen van al jouw inkomende en uitgaande post door een professionele receptioniste.  De bedrijfsruimtes die bij ons te huur zijn, zijn wat contracten betreft erg flexibel. Hierbij kun je denken aan korte huurcontracten en opzegtermijnen. Mocht je bedrijf sneller groeien dan verwacht, of toch onverwacht wat kleiner worden, dan kun je desgewenst altijd jouw kantoorruimte naar wens aanpassen.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van Color Business Centers? Wil je meer weten over de mogelijkheden? Je kunt altijd contact opnemen via ons e-mailadres info@colorbc.nl. Wil je de mogelijkheden liever met eigen ogen bekijken, dan nodigen we je graag uit om op één van onze vestigingen langs te komen.

 

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen