Een postadres huren via Color BC

Het huren van een postadres is de eerste stap naar flexibel werken. Een postadres huren kan erg handig zijn wanneer je bijvoorbeeld veel thuis werkt of een flexibele baan hebt en veel onderweg bent. Bij Color Business Centers begrijpen wij de klant en hebben wij de ideale tussenoplossing bedacht: een virtueel kantoor. Meer weten over het huren van een postadres en mogelijke extra opties? Lees dan hieronder snel verder!

Color Business Centers Kantoren slider

Een virtueel kantoor, wat is dat?

Een virtueel kantoor is precies wat het woord doet vermoeden. Het is een adres voor jouw bedrijf zonder dat je daarbij een vast kantoor hoeft te huren. Hoge, vaste maandelijkse kosten komen hier dan ook niet ter sprake! Het huren van een virtueel kantoor kan ook wel gezien worden als de uitgebreide versie van het huren van een postadres. Wanneer je besluit hiervoor te kiezen, bieden wij je een postadres, inclusief adresservice en, indien aangevraagd, een eigen telefoonnummer en telefoonbeantwoording. Op deze manier is een postadres huren erg voordelig. Voor slechts 75 euro per maand kun je bij Color Business Centers namelijk al aan de slag.

CBC ARNHEM FP GALLERIJ 2Extra opties

Wanneer je een postadres bij Color BC huurt en je tevreden bent over de manier van samenwerken, is het altijd mogelijk om de service uit te breiden. Zo kun je tegen een voordelig tarief een flexibele werkplek of een vergaderzaal huren. Het ontvangen van je klanten op een professionele werkvloer is dan ook geen probleem meer! Ook bieden wij op iedere locatie een uitgebreide lunch en uitgebreid diner aan waar je met je werkrelaties gebruik van kunt maken. Hierbij is gratis Wi-Fi altijd aanwezig! Een postadres huren wordt dan ook vaak gezien als de eerste stap in het uitbreiden van je flexibele werkzaamheden!

Meer weten?

Wil je meer weten over het huren van een postadres en de excellente service die wij jou hierbij kunnen bieden? Kom dan eens langs op één van onze kantoren en wij laten je graag onze werkplekken zien. Uiteraard kun je ons ook even bellen via ons telefoonnummer 0800 020 2000.

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen