Bij Color Business Centers werken

ervaren en gedreven managers.

Onze mensen

Bij Color Business Centers werken ervaren en gedreven managers. Samen met hun teams zorgen zij ervoor dat het onze huurders aan niets ontbreekt. Wij kiezen onze mensen niet alleen op titel, maar vooral op (levens)ervaring, inzet en gastvrijheid.

Als werkgever vindt Color Business Centers het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en vooral met heel veel plezier naar hun werk gaan.

GESCHIEDENIS EN TOEKOMST

Color Business Centers begon meer dan 15 jaar geleden in het oosten van het land met drie vestigingen. Al gauw werd besloten om de krachten te bundelen en we gaven de groep een nieuwe naam “S&G Ondernemerscentra”. Het eerste centrum onder die nieuwe vlag werd begin 2008 geopend in Ede. Hierna volgden er een ondernemerscentrum in o.a. Amstelveen, Apeldoorn, Gouda.
In 2012 was er behoefte aan een nieuwe naam. S&G Ondernemerscentra dekte niet meer de volledige lading aan diensten en gebouwen.

Onze diensten zijn veranderd in de loop der jaren en het werd tijd om een nieuwe weg in te slaan; een kleurrijke weg.  Onze services zijn kleurrijk, onze gebouwen zijn kleurrijk, onze mensen zijn kleurrijk en bovenal onze huurders zijn zeer kleurrijk en divers. Dit prachtige palet mondde uit in de naam Color Business Centers.

Sinds september 2015 is Color Business Centers onderdeel van de Regus Group.

MISSIE

Color Business Centers ontwikkelt en beheert business centers op een open, mensvriendelijke en professionele manier.

VISIE

Color Business Centers ontwikkelt een landelijk netwerk van business centers. Onze flexibele dienstverlening en expertise stelt  ondernemers en medewerkers in staat te floreren.

Color Business Centers biedt business centers die zo levendig en spraakmakend zijn dat men er graag deel van uit wil maken.

Color Business Centers is betrokken bij wat ondernemers beweegt en doet er alles aan ondernemers zich thuis te laten voelen.

Vlag5
Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen