Dit najaar opent de 14e vestiging van Color Business Centers de deuren. Ons center in Amstelveen, Amstelveen Business Centre, zit bijna continu vol. Slechts 3 jaar terug was deze kantorenkolos aan de Startbaan nog leeg. Na de vestiging van Amstelveen Business Centre werden de kantoren op de begane grond langzaam maar zeker gevuld met een grote diversiteit aan bedrijven en bedrijfjes.

De vergaderzalen begonnen vol te lopen, er kwamen coachruimten, het restaurant werd geopend en de loop kwam er al snel in. Dit heeft ook zijn aantrekkingskracht op de wat grotere bedrijven die in Amstelveen Business Centre in de gelegenheid zijn om grotere metrages af te nemen op de hogere verdiepingen, maar die daarbij wel kunnen profiteren van alle services van het business center. Zoals het huren van een vergaderzaal per uur, gebruik van het restaurant en de diensten van de receptie.

Genoeg redenen voor de eigenaren van dit pand om één van hun andere gebouwen ook te voorzien van een business center. De keuze is gevallen op de Gondel, een markant gebouw in Amstelveen op slechts 5 minuten afstand van Amstelveen Business Centre. Dit prachtige imposante kantoor biedt genoeg ruimte aan het business center. Bovendien is er genoeg vloeroppervlak om ook aan de wat grotere bedrijven die op zoek zijn naar service en flexibiliteit een interessante optie te bieden.

Kernwoorden: groot, imposant, modern, service, flexibel, zeer gunstig geprijsd. Kom langs en ervaar het zelf. Nog niet overtuigd? Wat te denken van een eigen sneltramhalte bij de achterdeur? Meer info via info.amstelveengondel@colorbc.nlof bel +31 (0)20 – 767 19 00.

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

bedrijfsruimte in gouda
BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen