Naast Nijmegen Krayenhoff en Nijmegen Korenpad hebben we nu ook een Color Business Center Nijmegen Kerkenbos. Een mooie pand op een prima locatie. Op dit terrein opent Color Business Centers in juni een nieuwe vestiging. In het gebouw zijn reeds meerdere huurders gevestigd en alle faciliteiten zijn al aanwezig, zoals vergaderzalen, een bemande receptie en -zeer belangrijk- een volledig operationeel restaurant onder leiding van cateraar Ton van Hees. Hier kun je elke dag terecht voor een lunchbuffet, een drankje of een latte macchiato;  op verzoek maken we een uitgebreide borrel of diner voor onze huurders. In  dit gezellige restaurant worden ook regelmatig netwerkbijeenkomsten georganiseerd. De huidige kantoorruimte wordt te klein, en het business center breidt uit met 3 verdiepingen. Hier komt Color Business Centers in beeld! Vanaf juni bemannen wij niet alleen de receptie, maar worden ook alle activiteiten, services en faciliteiten aangeboden onder de paraplu van Color Business Centers. Dat betekent kwaliteit, ervaring, enthousiasme en het voordeel van de slagkracht van een grotere business center groep.

architectuur entreeIMG_1013

hoek gebouw

 

 

 

 

 

John Patrick der Kaa werkt al jaren voor Color Business Centers als center manager in Nijmegen Krayenhoff én Arnhem City. Vanaf heden zal hij zich helemaal gaan richten op Nijmegen. Samen met zijn team en met sales manager oost Cindy Brokking zijn we hard aan de slag om van Color Business Center Nijmegen Kerkenbos op korte termijn een volwaardig Color Business Center te maken! Kom gerust langs als je in de buurt bent, de koffie staat klaar!

In het noordwesten van Nijmegen ligt bedrijventerrein Kerkenbos. Vlakbij de A73, met uitzicht op de Wijchenseweg. Uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg, maar ook in 10 minuten aan te rijden vanaf het centrum van Nijmegen. Guyana Color Business Center is gevestigd op nummer 1037. Gratis parkeren rondom het pand, een bruisend restaurant voor koffie en lunch, reden genoeg dus om hier een Color Business Center te vestigen!

mail naar info.nijmegenkerkenbos@colorbc.nl  of bel +31 (0)24 – 303 08 90

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen