Mobiel werken met behulp van een virtuele werkplek

Mobiel werken is het nieuwe werken: Overal en altijd je laptop kunnen openslaan en direct aan het werk gaan. Toch is het altijd handig om een plek te hebben waar je je post kunt ontvangen en waar je gasten of klanten kunt ontvangen. Vaak wordt mobiel werken ook als thuiswerken beschouwd, maar toch is dit voor veel zelfstandige ondernemers niet hetzelfde. Wanneer je klanten wilt ontvangen is dit uiteraard niet de perfecte oplossing.

Color Business Centers Virtuele kantoren slider

Virtuele werkplek

Een virtuele werkplek is de tussenoplossing voor iedereen die een voorstander is van mobiel werken. Deze plekken kunnen voor een voordelig prijsje bij Color Business Centers gehuurd worden. Voor nog geen 75 euro per maand heb je jouw eigen virtuele werkplek. Dit adres gebruik je voor je bedrijfscorrespondentie, waarop je jouw post kunt ontvangen en gebruik kunt maken van onze vergaderzalen en werkplekken. Ook kun je in onze luxe ingerichte kantoren jouw klanten ontvangen, zodat je meetings niet meer op publieke plekken hoeft te doen, maar kunt profiteren van onze comfortabele stoelen en heerlijke koffie! Op deze manier wordt mobiel werken een stuk aangenamer.

Bij het huren van je virtuele werkplek bij Color BC, krijg je dan ook je eigen adres, dat aangevuld kan worden met een telefoonnummer en telefoonbeantwoording. Zoals eerder vermeld, kan er tevens tegen een voordelige prijs een flexibele werkplek of vergaderzaal gehuurd worden. Bovendien kun je jouw klanten bij ons ontvangen en gebruik maken van onze restaurants of lounge, waar alle Color Business Centers over beschikken! Uiteraard is er ook gratis Wi-Fi aanwezig!

CBC AMSTELVEEN GONDEL GALLERIJ 4Waarom mobiel werken?

Naast het feit dat het een stuk goedkoper is dan het huren van een normaal kantoor, is mobiel werken ook nog eens goed voor het milieu! Mobiel werken zorgt ervoor dat je niet elke dag meer naar het kantoor hoeft, maar ook een dag of aantal dagen per week thuis kunt werken!

Overstap naar mobiel werken maken?

Ben je geneigd om de overstap naar mobiel werken te maken, maar heb je daarnaast toch ook de behoefte aan een professionele werkplek waar je jouw gasten kunt ontvangen en ongestoord kunt werken? Kom dan eens langs op een van onze locaties en bekijk of virtueel werken voor jou de oplossing kan zijn!

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen