Nu ook in haarlem: kleurrijke full-service kantoren

met een station voor de deur

kleurrijke full-service kantoren met een station voor de deur

Color Business Center Haarlem biedt kantoorruimte in verschillende afmetingen. Een modern pand met een frisse kleurrijke uitstraling, perfect gelegen aan de rand van Haarlem. De kantoren zijn direct beschikbaar en kunnen gemeubileerd of alleen gestoffeerd worden opgeleverd. Er zijn vergaderzalen, coachruimten, een volledig ingerichte pantry en een bemande receptie waar niet alleen jij en je collega’s maar ook je bezoekers gastvrij ontvangen worden.

Alle extra services zijn toe te voegen, zoals internet, telefonie, antwoordservice; kies waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.

In dit business center zijn flexplekken beschikbaar, en mooie vergaderzalen. Via ons 24/7 online boeking systeem weet je zeker dat er een plek of een zaal beschikbaar is.

WAAROM KIEZEN VOOR COLOR BUSINESS CENTER HAARLEM?

Een flexplek in een deelkantoor begint bij € 125 per maand. Een eigen kantoor (ruim, licht en geschikt voor minimaal 2 personen) huur je vanaf € 450 per maand.

  • Gratis parkeren rondom het pand
  • Vergaderzalen en coachruimten
  • Gemeubileerde en ongemeubileerde kantoren
  • Flexplekken en deelkantoren
  • 24/7 toegang
  • Beveiliging
  • Virtuele kantoren en telefoonbeantwoordservice
  • Perfect gelegen tegenover het station vlakbij de A200

WAAR VIND JE COLOR BUSINESS CENTER HAARLEM?

Wanneer je de A200 afrijdt vanaf Amsterdam neem je niet de bocht naar de Ikea maar rijd je rechtdoor naar het centrum, je gaat direct links onder de fly-over bij de eerste stoplichten, en daar vind je Color Busines Center Haarlem. Uitstekend bereikbaar, niet alleen per auto (je kunt trouwens gratis parkeren bij ons) maar ook met de trein, want station Haarlem Spaarnwoude ligt voor de deur. Vanaf hier ben je snel in Amsterdam, nog sneller op Schiphol, en supersnel in het mooie centrum van Haarlem. Overal dichtbij, maar toch rustig in het groen. Kom kijken, en vind jouw ideale werkplek. 

TIJD VOOR ACTIE ALS JE EEN PERFECTE WERKPLEK ZOEKT!

Bel +31 (0)23-767 69 00 of stuur een mail naar info.haarlem@colorbc.nl. Je kunt altijd langskomen tijdens kantooruren om te kijken of dit kantoor bij jou past.

In onze centers zijn altijd enthousiaste en vriendelijke medewerkers aanwezig. Onze center manager Angélique Waaijenberg is het aanspreekpunt in deze vestiging.

Angelique Waaijenberg-web

Angélique Waaijenberg

Color Business Center Haarlem

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen