Color BC Apeldoorn is gevestigd in het Prins Gebouw,

een modern pand aan de rand van het centrum.

HUUR EEN FLEXIBELE KANTOORRUIMTE MET SERVICE OP MAAT

Color Business Center Apeldoorn is gevestigd in het Prins Gebouw, een modern pand aan de rand van het centrum. Het drukke kruispunt voor de deur is de verbinding met het stadscentrum en de toegangswegen; hier is het Prins Gebouw duidelijk zichtbaar, een pand met uitstraling! De indeling van dit gebouw is perfect voor kleine bedrijven met ambitie. Er zijn meerdere kleinere vleugels die je bedrijf een eigen karakter geven, maar waar je wel kunt profiteren van de services van het business center. Groeien kan altijd!

Je kantoorruimte kan gemeubileerd worden, maar je kunt je kantoor ook helemaal zelf inrichten. Je vult je kantoor in Apeldoorn aan met extra services zoals internet, telefonie, antwoordservice, kies waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.

WAAROM KIEZEN VOOR COLOR BUSINESS CENTER APELDOORN?

Je kunt al flexibel huren in Apeldoorn vanaf € 125 per maand, een eigen kantoor huur je vanaf € 400 per maand.

  • Gratis parkeren rondom het pand
  • Vergaderzalen en coachruimten
  • Gemeubileerde en ongemeubileerde kantoren
  • Flexplekken en deelkantoren
  • Coffee corner
  • 24/7 toegang
  • Beveiliging
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Virtuele kantoren en telefoonbeantwoordservice
  • Centrum locatie

WAAR VIND JE COLOR BUSINESS CENTER APELDOORN?

Op de Veluwe omringd door groen ligt een stad met koninklijke allure: Apeldoorn. Deze Gelderse plaats biedt niet alleen groen en cultuur, maar is ook een bloeiende ondernemende stad, die een verbinding vormt tussen het drukke westen en het rustige oosten van het land.

Color Business Center Apeldoorn staat aan de rand van het stadscentrum van Apeldoorn tegenover Centraal Beheer en naast Univé. Op slechts 5 minuten lopen vind je talloze leuke winkels en restaurants in het bruisende stadscentrum van Apeldoorn. De snelwegen A1 en A50 zijn eenvoudig te bereiken, de bus stopt in de straat. Je loopt in 10 minuten naar het centraal station. Een rustige locatie aan de rand van het centrum, perfect voor ondernemend Apeldoorn.

TIJD VOOR ACTIE ALS JE EEN PERFECTE WERKPLEK ZOEKT!

Bel +31 (0)55-767 66 00 of stuur een mail naar info.apeldoorn@colorbc.nl. Je bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon even langs te komen!

Bij Color Business Centers vinden we het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze huurders. In Apeldoorn is onze center manager Cissy Bouwman je eerste aanspreekpunt.

Cissy-Apeldoorn-web

Cissy Bouwman

Color Business Center Apeldoorn

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen