Kleine kantoorruimte

Ben je op zoek naar een kleine kantoorruimte? Die zijn er volop – maar je moet wel weten waar je moet zoeken! Gelukkig kun je ook voor kleine kantoorruimtes terecht op Color BC. Maar welke mogelijkheden zijn er?

VUL JE GEGEVENS IN EN ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Kleine kantoorruimte in onze business centra

In onze business centers of bedrijfsverzamelgebouwen zitten meerdere bedrijven gevestigd. Je kunt bij ons ook kleine ruimtes huren. Je hebt dan een eigen ruimte om te werken en deelt de voorzieningen (sanitaire ruimtes, vergaderruimtes, lounge, enzovoorts) met andere bedrijven. Dergelijke constructies worden steeds populairder, niet alleen omdat ze prima betaalbaar zijn maar ook omdat ze volop mogelijkheden bieden om te netwerken.
Flexwerkplek
Wij bieden naast diezelfde business centers ook vaak flexwerkplekken aan. Die zijn ideaal als je geen voltijd kantoor nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je parttime, deels vanuit huis of vaak op locatie werkt. Je kunt dan bij ons een abonnement afsluiten en kun je op elk gewenst moment terecht om te werken. Onze business centers die over meerdere locaties beschikken bieden ook de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten waarbij je op elke locatie kunt flexwerken.

Deelkantoor
Verder hebben wij ook deelkantoren te huur, waarbij je (zoals je waarschijnlijk al dacht) een kantoorruimte deelt met andere kleine bedrijven of zelfstandig ondernemers. Je hebt dan vaak wat minder privacy, maar daar staat tegenover dat de maandelijkse kosten voor het huren van een van onze deelkantoren een stuk lager liggen dan die voor een eigen kantoorruimte.

Kantoorruimte voor starters
Een kleine kantoorruimte is ook ideaal voor starters en zelfstandig ondernemers die wel de ambitie hebben om door te groeien. Zo kun je bij ons beginnen met klein huren, en zodra je eraan toe bent naar een van onze grotere ruimte binnen hetzelfde kantoorpand verhuizen. Onze bedrijfspanden en business centers bieden steeds meer flexibiliteit, dus dat is zeker iets om rekening mee te houden tijdens je zoektocht naar een kleine kantoorruimte.

NEEM CONTACT OP MET COLOR BUSINESS CENTERS

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot een virtueel kantoor huren bij Color Business Centers? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een rondleiding op een van onze locaties. We laten je graag zien wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen!

Neem vrijblijvend contact op

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen