Kantoorruimte

 • Kantoorruimte Gouda
  Midden in het Groene Hart kantoorruimte vinden? De kantoorruimte Gouda van Color Business Centers ligt op bedrijven terrein het “Gouwe Spoor” en kijkt uit over het “Gouwe Kanaal” en de mooie groene velden.
 • Kantoorruimte Apeldoorn
  Kantoorruimte Apeldoorn huren brengt uw bedrijf naar een mooie stad op de groenrijke Veluwe in de provincie Gelderland. De plaats waar Paleis het Loo gevestigd is is een gezellige stad met veel groene parken. Apeldoorn is goed bereikbaar via de rijkswegen A1 en A50 of via één van de drie NS stations die de stad rijk is
 • Kantoorruimte Arnhem
  Color Business Centers biedt maar liefst 3 verschillende locaties om kantoorruimte Arnhem te huren. Arnhem is één van de grootste steden in het oosten van het land dus het is een logische keuze om kantoorruimte in deze stad te huren.
 • Kantoor ruimte huren
  Bij Color Business Center heeft u verscheidene mogelijkheden als u een kantoor ruimte wilt huren. Color Business Centers heeft allerlei soorten klanten. Grote bedrijven die graag een hele verdieping of vleugel willen huren. Maar ook kleine zelfstandigen die alleen een klein kantoor voor één, twee of drie personen nodig hebben huren bij ons kantoor ruimte.
 • Kantoorruimte Amstelveen
  Amstelveen is een mooie plaats voor het huren van kantoorruimte. Amstelveen ligt centraal gelegen in de randstad en is dicht bij de Zuid-As van Amsterdam. Een plek waar vele bedrijven gevestigd zijn. Color Business Centers heeft twee vestigingen in de stad Amstelveen.
 • Kantoorruimte huren Arnhem
  Eén van de mooiste locaties van alle Color Business Centers is de locatie in het hart van het centrum van Arnhem. Deze locatie is gevestigd in drie aan een geschakelde villa’s van monumentale waarde. Een chique plaats om uw bedrijf te vestigen.
 • Kantoorunit huren
  Wilt u graag een kantoorunit huren? Dan bent u bij Color Business Centers aan het goede adres. Wij verhuren 11 locaties in Nederlands verschillende professionele kleurrijke kantooroplossingen.
 • Kantoorruimte te huur
  Op de vraag “Kantoorruimte te huur” krijg je bij ons, Color Business Centers, het meest uitgebreide antwoord. Wij bieden niet slechts lege, eenvoudige kantoorruimtes, maar maken het werken een stuk aangenamer door een prettige werkomgeving te creëren.
 • Goedkope kantoorruimte
  Op zoek naar een professioneel ingerichte, maar goedkope kantoorruimte? Dan bieden de kantoorruimtes van Color BC wellicht de ideale omstandigheden om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen.
 • Kantoorunit
  Een kantoorunit wordt vaak gekozen wanneer er op korte termijn op een nieuwe locatie gewerkt moet worden. Een kantoorunit lijkt hiervoor dan ook de meest ideale oplossing, maar vaak wordt een flexibele werkplek over het hoofd gezien.
 • Kantoorruimte Zwolle
  Color Business Centers biedt al jaren een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om kantoorruimte. Zwolle ligt nu net heel dichtbij een van onze kantoorlocaties, te weten: Apeldoorn.

 

Bedrijfsruimte

 • Bedrijfsruimte gezocht
  Mocht u op zoek zijn naar bedrijfsruimte bent u bij Color Business Centers aan het goede adres. Color Business Centers verhuurt al meer dan 15 jaar lang kleurrijke kantooroplossingen op verschillende locaties in Nederland.
 • Bedrijfsruimte Gouda
  De prachtige gezellige stad Gouda is een goede plaats om uw bedrijf te vestigen. De stad ligt in het groene hart maar is toch centraal gelegen in de randstad. Het prachtige historische centrum is de ideale plaats voor een zakenlunch of diner.
 • Goedkope bedrijfsruimte
  Color Business Centers heeft op meerdere locaties in Nederland verschillende goedkope bedrijfsruimte te huur.
 • Bedrijfsruimte te huur Rotterdam
  Een veel gestelde vraag die wij binnenkrijgen: Verhuren jullie ook bedrijfsruimtes in de buurt van Rotterdam? Het antwoord hierop is altijd een volmondig “Ja”. Ons Color Business Center in Gouda ligt op een steenworp afstand van Rotterdam, en biedt daarbij alle luxe die je van onze bedrijfsruimtes mag verwachten.
 • Werkruimte Amsterdam
  Op zoek naar een praktische werkruimte in de buurt van Amsterdam? Color Business Centers biedt verschillende werkruimtes aan in de buurt van Amsterdam, waarbij het Business Center in Amstelveen door velen gezien wordt als de perfecte oplossing.
 • Bedrijfsruimte huren Amsterdam
  Wil je een bedrijfsruimte huren in Amsterdam? Bekijk dan eerst de voor- en nadelen van een bedrijfsruimte in deze drukke miljoenenstad. Vaak wordt de keuze van een bedrijfsruimte in Amsterdam al gemaakt voordat er wordt gekeken naar andere opties, die wellicht een betere oplossing voor jouw bedrijf bieden.
 • Te huur bedrijfsruimte
  Op welke locaties staan de meest luxe en voordelige bedrijfsruimtes te huur? Bedrijfsruimtes van ColorBC zijn gevestigd in de meest centrale steden van Nederland. Wij hebben bedrijfsruimtes te huur in Arnhem, Nijmegen, Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Andelst en Gouda.
 • Bedrijfsruimte te huur Arnhem
  Color Business Centers heeft op verschillende locaties in het midden van Nederland bedrijfsruimte te huur. Maar liefst drie van deze locaties zijn gelegen in Arnhem.
 • Bedrijfspand huren
  Op zoek naar het juiste pand voor uw bedrijf? Ontdek de mogelijkheden van flexibel huren bij ColorBC. We bieden met name voor kantoorruimte, vergaderruimten en flexwerkplekken een breed scala aan mogelijkheden.

Vergaderen

 • Vergaderruimte Rotterdam
  Wanneer je op zoek bent naar een prettige vergaderruimte in Rotterdam, zullen meerdere bedrijven en pandjes een locatie aanbieden. De prijs van deze vergaderruimtes ligt altijd erg hoog
 • Vergaderlocatie Rotterdam
  Op zoek naar een vergaderlocatie in de buurt van Rotterdam? Een alternatief waar vaak uit gekozen wordt is Gouda. Waarom kiezen voor Gouda? Lees hieronder meer over alle voordelen ten opzichte van een vergaderlocatie in Rotterdam.
 • Vergaderlocaties Amsterdam
  Heeft jouw bedrijf behoefte aan een professionele vergaderlocatie in de buurt van Amsterdam, zonder daar direct de hoofdprijs voor te hoeven betalen? Dan kan Color Business Centers jou daar wellicht bij helpen met onze luxe vergaderlocaties
 • Vergaderen Rotterdam
  Het drukke Rotterdam, vol met bedrijvigheid, is een toplocatie om te kiezen wanneer je op zoek bent naar een plek om te vergaderen. Rotterdam is echter prijzig. Voor een hoge prijs is de kans groot dat je niet de luxe krijgt die je bij Color Business Centers wel kunt verwachten wanneer je op één van onze locaties komt vergaderen.
 • Vergaderen Amsterdam
  Amsterdam is een erg gewilde locatie om een vergaderruimte te kunnen huren. Helaas is Amsterdam erg duur, niet alleen om te wonen, maar ook om simpelweg een vergaderruimte te kunnen huren. Vergaderen in de buurt van Amsterdam is echter zeker wel mogelijk voor een goede prijs. Zo biedt Color Business Centers twee bedrijfspanden aan in Amstelveen waar vergaderd kan worden.
 • Vergaderlocaties
  Je bent op zoek naar een locatie om ongestoord en comfortabel te kunnen vergaderen. Color Business Centers biedt verspreid over het land de ideale combinatie van luxe en comfort en heeft een rijke variatie aan vergaderlocaties die kunnen voldoen aan al je eisen.

Overige diensten

 • Flexibel huren
  Flexibel huren van een werkplek? Dit is één van de meest populaire mogelijkheden bij Color Business Centers. Wij bieden werkplekken aan voor kleine tot hele grote bedrijven. Voor veel bedrijven is het vooraf echt niet duidelijk hoeveel ruimte er nodig is, of breidt het bedrijf zich binnen de kortste keren uit, waardoor extra ruimte gewenst is.
 • Flexplek Amsterdam
  Op zoek naar een flexplek in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Color Business Centers aan het juiste adres. Wij bieden de mooiste flexplekken aan in onze panden in Amstelveen.
 • Mobiel werken
  Mobiel werken is het nieuwe werken: Overal en altijd je laptop kunnen openslaan en direct aan het werk gaan. Toch is het altijd handig om een plek te hebben waar je je post kunt ontvangen en waar je gasten of klanten kunt ontvangen.
 • Huurprijzen bedrijfsruimte
  De prijzen voor het huren van een bedrijfsruimte lopen vaak de spuigaten uit. Wanneer je op zoek bent naar een mooie werkplek in een grote stad als Amsterdam of Utrecht, kom je vaak prijzen tegen waar je “U” tegen zegt. De huurprijzen van deze bedrijfsruimtes hoeven echter niet altijd zo hoog te zijn, bewijst Color Business Centers met het huren van een kantoorruimte en de bijbehorende prijzen.
 • Flexibele werkplek
  Een flexibele werkplek is ideaal voor de flexwerker: geen vaste spullen nodig om aan het werk te gaan en binnen de kortste tijd kunnen stoppen én starten met je werk. Color Business Centers biedt meerdere mogelijkheden tot flexwerken.
 • Postadres huren
  Het huren van een postadres is de eerste stap naar flexibel werken. Een postadres huren kan erg handig zijn wanneer je bijvoorbeeld veel thuiswerkt of een flexibele baan hebt en veel onderweg bent. Bij Color Business Centers begrijpen wij de klant en hebben wij hiervoor de ideale tussenoplossing voor bedacht: een virtueel kantoor.
 • Flexibele kantoorruimte
  Het huren van een flexibele kantoorruimte is op meerdere manieren mogelijk bij ColorBC.nl. Wij hebben op meerdere centrale locaties in Nederland onze Business Centers gevestigd, waar je voor de laagste prijzen een flexibele kantoorruimte per maand kunt huren.
 • Flexwerkplek
  Flexwerkplekken huur je voor een voordelig prijsje bij Color Business Centers. Op de meest centrale plekken in Nederland vind je onze luxe bedrijfspanden, waar een flexibele werkplek gehuurd kan worden.
 • Telefoonservices
  Bij een passend kantoor – of dat nu een virtueel of fysiek kantoor is – hoort passende communicatie. Color Business Centers levert daarom ook volwaardige telefoonservices. Dat betekent dat je bedrijf zonder moeite altijd bereikbaar is, ook als je zelf even niet beschikbaar bent.
 • Flexplekken
  Flexibel werken is tegenwoordig een gewoonte geworden. Waar men vroeger op dezelfde plek werkte, zijn flexplekken steeds populairder geworden. Color Business Centers biedt je alle mogelijkheden als het gaat om flexplekken.
 • Werkplek Utrecht
  Op zoek naar een werkplek in het centrum van Nederland? Color Business Centers biedt jou de beste opties hiervoor. Of het nu gaat om een volledige kantoorruimte, of een eenvoudige (flex)werkplek
 • Werkruimte huren
  Een werkruimte huren doet je voordelig bij Color Business Centers. Op veel verschillende plekken, centraal gelegen in Nederland, vind je onze moderne panden waar je een flexibele werkruimte kunt huren.
 • Flexkantoor
  Color Business Centers heeft al jaren ervaring met alles omtrent kantoorlocaties, vergaderruimtes en flexwerkplekken. Een flexkantoor is een van de vele mogelijkheden als het om kantoorruimte gaat. Kies je voor ons, dan kies je voor een kleurrijke en comfortabele kantooromgeving met alle diensten die je nodig hebt binnen handbereik.
Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen