Kantoorruimte

 • Kantoorruimte Gouda
  Midden in het Groene Hart kantoorruimte vinden? De kantoorruimte Gouda van Color Business Centers ligt op bedrijven terrein het “Gouwe Spoor” en kijkt uit over het “Gouwe Kanaal” en de mooie groene velden.
 • Kantoor huren Amersfoort
  Amersfoort is de ideale stad voor kantoor huren. Amersfoort is gelegen in de provincie Utrecht en ligt zeer centraal in Nederland. Als uw klanten uit alle hoeken van het land komen is de centrale ligging van uw kantoor erg belangrijk.
 • Kantoorruimte Apeldoorn
  Kantoorruimte Apeldoorn huren brengt uw bedrijf naar een mooie stad op de groenrijke Veluwe in de provincie Gelderland. De plaats waar Paleis het Loo gevestigd is is een gezellige stad met veel groene parken. Apeldoorn is goed bereikbaar via de rijkswegen A1 en A50 of via één van de drie NS stations die de stad rijk is
 • Kantoorruimte Arnhem
  Color Business Centers biedt maar liefst 3 verschillende locaties om kantoorruimte Arnhem te huren. Arnhem is één van de grootste steden in het oosten van het land dus het is een logische keuze om kantoorruimte in deze stad te huren.
 • Kantoorruimte huren Amersfoort
  De stad Amersfoort is de perfecte stad om voor kantoorruimte huren. Amersfoort is gelegen in het midden van Nederland in de provincie Utrecht. Het is een groene stad met een behoorlijk aantal inwoners.
 • Business Center Amersfoort
  Dé perfecte stad voor een Business Center, Amersfoort is centraal gelegen, goed bereikbaar, heeft een groot achterland en is een bruisende stad. Amersfoort ligt midden in de provincie Utrecht en is dankzij een belangrijk spoorknooppunt dicht bij de stad goed bereikbaar met de trein
 • Kantoor ruimte huren
  Bij Color Business Center heeft u verscheidene mogelijkheden als u een kantoor ruimte wilt huren. Color Business Centers heeft allerlei soorten klanten. Grote bedrijven die graag een hele verdieping of vleugel willen huren. Maar ook kleine zelfstandigen die alleen een klein kantoor voor één, twee of drie personen nodig hebben huren bij ons kantoor ruimte.
 • Kantoorruimte Amstelveen
  Amstelveen is een mooie plaats voor het huren van kantoorruimte. Amstelveen ligt centraal gelegen in de randstad en is dicht bij de Zuid-As van Amsterdam. Een plek waar vele bedrijven gevestigd zijn. Color Business Centers heeft twee vestigingen in de stad Amstelveen.
 • Kantoorruimte huren Arnhem
  Eén van de mooiste locaties van alle Color Business Centers is de locatie in het hart van het centrum van Arnhem. Deze locatie is gevestigd in drie aan een geschakelde villa’s van monumentale waarde. Een chique plaats om uw bedrijf te vestigen.
 • Kantoorunit huren
  Wilt u graag een kantoorunit huren? Dan bent u bij Color Business Centers aan het goede adres. Wij verhuren op meer dan 15 locaties in Nederlands verschillende professionele kleurrijke kantooroplossingen.
 • Kantoorruimte te huur
  Op de vraag “Kantoorruimte te huur” krijg je bij ons, Color Business Centers, het meest uitgebreide antwoord. Wij bieden niet slechts lege, eenvoudige kantoorruimtes, maar maken het werken een stuk aangenamer door een prettige werkomgeving te creëren.
 • Kantoorruimte Almere
  Op zoek naar een kantoorruimte in Almere, maar niet zeker waar je jouw zoektocht moet beginnen? Neem dan eens een kijkje in het Color Business Center Almere. Ons kantoorpand in Almere staat bekend om de prachtige lichtinval, wat het werken erg aangenaam maakt.
 • Goedkope kantoorruimte
  Op zoek naar een professioneel ingerichte, maar goedkope kantoorruimte? Dan bieden de kantoorruimtes van Color BC wellicht de ideale omstandigheden om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen.
 • Kantoorruimte Haarlem
  Op zoek naar een kantoorruimte in de buurt van het levendige Haarlem? Een kantoorruimte in Haarlem is dan ook steeds gewilder onder jonge bedrijven. En dit is niet voor niets, zo wordt Haarlem vaak gezien als het kleine broertje van Amsterdam.
 • Kantoorunit
  Een kantoorunit wordt vaak gekozen wanneer er op korte termijn op een nieuwe locatie gewerkt moet worden. Een kantoorunit lijkt hiervoor dan ook de meest ideale oplossing, maar vaak wordt een flexibele werkplek over het hoofd gezien.
 • Kantoorruimte Zwolle
  Color Business Centers biedt al jaren een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om kantoorruimte. Zwolle ligt nu net heel dichtbij een van onze kantoorlocaties, te weten: Apeldoorn.
 • Kantoorruimte Amersfoort
  Een geschikte kantoorruimte nodig in de buurt van Amersfoort? Dan bent u bij Color Business Centers aan het goede adres! Ons pand in Amersfoort bevindt zich aan de stadsring naast het oude stadscentrum van Amersfoort met een directe verbinding naar alle belangrijke snelwegen.

Bedrijfsruimte

 • Bedrijfsruimte gezocht
  Mocht u op zoek zijn naar bedrijfsruimte bent u bij Color Business Centers aan het goede adres. Color Business Centers verhuurt al meer dan 15 jaar lang kleurrijke kantooroplossingen op verschillende locaties in Nederland.
 • Bedrijfsruimte Gouda
  De prachtige gezellige stad Gouda is een goede plaats om uw bedrijf te vestigen. De stad ligt in het groene hart maar is toch centraal gelegen in de randstad. Het prachtige historische centrum is de ideale plaats voor een zakenlunch of dinner.
 • Bedrijfsruimte te huur Amersfoort
  Buiten de centrale ligging om zijn er meer redenen om u bedrijf in Amersfoort te vestigen. Amersfoort is een vrij grote stad met een groot achterland en de stad heeft een bruisend restaurant/café leven. Ideaal als u in de stad nog wat wilt eten of drinken met een zakenrelatie.
 • Goedkope bedrijfsruimte
  Color Business Centers heeft op meer dan 15 locaties in Nederland verschillende goedkope bedrijfsruimte te huur. Een voorbeeld van een ideale locatie voor een bedrijf dat over heel Nederland opereert is Amersfoort.
 • Bedrijfsruimte te huur Rotterdam
  Een veel gestelde vraag die wij binnenkrijgen: Verhuren jullie ook bedrijfsruimtes in de buurt van Rotterdam? Het antwoord hierop is altijd een volmondig “Ja”. Ons Color Business Center in Gouda ligt op een steenworp afstand van Rotterdam, en biedt daarbij alle luxe die je van onze bedrijfsruimtes mag verwachten.
 • Werkruimte Amsterdam
  Op zoek naar een praktische werkruimte in de buurt van Amsterdam? Color Business Centers biedt verschillende werkruimtes aan in de buurt van Amsterdam, waarbij het Business Center in Amstelveen door velen gezien wordt als de perfecte oplossing.
 • Bedrijfsruimte huren Amsterdam
  Wil je een bedrijfsruimte huren in Amsterdam? Bekijk dan eerst de voor- en nadelen van een bedrijfsruimte in deze drukke miljoenenstad. Vaak wordt de keuze van een bedrijfsruimte in Amsterdam al gemaakt voordat er wordt gekeken naar andere opties, die wellicht een betere oplossing voor jouw bedrijf bieden.
 • Bedrijfsruimte Almere
  Op zoek naar een professionele bedrijfsruimte in Almere? Neem dan eens een kijkje bij ons Color Business Center Almere. Dit moderne gebouw geeft het werk een aangename twist door de lichte en grote werkruimtes, de moderne inrichting en strakke, zakelijke uitstraling. Het gebouw wordt dan ook enorm positief ontvangen door alle huurders!
 • Bedrijfsruimte in Utrecht
  Op zoek naar een bedrijfsruimte in de meest centraal gelegen stad in Nederland? Voor veel bedrijven lijkt een bedrijfsruimte in Utrecht de ideale oplossing om de reiskosten van personeel zo laag mogelijk te houden en daarbij het contact met klanten zo gemakkelijk mogelijk
 • Bedrijfsruimte Haarlem
  Bedrijfsruimtes in Haarlem zijn lastig te vinden en nog lastiger om voor een voordelige prijs te kunnen huren. Dit is dan ook vaak de reden voor veel startende bedrijven om een locatie en bedrijfsruimte in de buurt van Haarlem te vinden.
 • Te huur bedrijfsruimte
  Op welke locaties staan de meest luxe en voordelige bedrijfsruimtes te huur? Bedrijfsruimtes van ColorBC zijn gevestigd in de meest centrale steden van Nederland. Zo hebben wij bedrijfsruimtes te huur rond Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.
 • Bedrijfsruimte te huur Arnhem
  Color Business Centers heeft op verschillende locaties in het midden van Nederland bedrijfsruimte te huur. Maar liefst drie van deze locaties zijn gelegen in Arnhem.
 • Bedrijfsruimte Amsterdam Noord
  Ben jij op zoek naar bedrijfsruimte in Amsterdam Noord? Wellicht hebben wij een oplossing voor je die jouw wensen overtreffen. Vaak wordt de keuze voor Amsterdam snel gemaakt zonder eerst naar betere en goedkopere alternatieven te kijken.
 • Bedrijfspand huren
  Op zoek naar het juiste pand voor uw bedrijf? Ontdek de mogelijkheden van flexibel huren bij ColorBC. We bieden met name voor kantoorruimte, vergaderruimten en flexwerkplekken een breed scala aan mogelijkheden.

Vergaderen

 • Vergaderruimte Rotterdam
  Wanneer je op zoek bent naar een prettige vergaderruimte in Rotterdam, zullen meerdere bedrijven en pandjes een locatie aanbieden. De prijs van deze vergaderruimtes ligt altijd erg hoog
 • Vergaderlocatie Rotterdam
  Op zoek naar een vergaderlocatie in de buurt van Rotterdam? Een alternatief waar vaak uit gekozen wordt is Gouda. Waarom kiezen voor Gouda? Lees hieronder meer over alle voordelen ten opzichte van een vergaderlocatie in Rotterdam.
 • Vergaderen in Utrecht
  Utrecht is de meest centraal gelegen stad in Nederland, wat de stad daarmee zeer geschikt maakt voor vergaderingen. Utrecht is dan ook een zeer populaire locatie voor kleine én grote bedrijven om te vestigen of om te vergaderen.
 • Vergaderlocaties Amsterdam
  Heeft jouw bedrijf behoefte aan een professionele vergaderlocatie in de buurt van Amsterdam, zonder daar direct de hoofdprijs voor te hoeven betalen? Dan kan Color Business Centers jou daar wellicht bij helpen met onze luxe vergaderlocaties
 • Vergaderzalen Utrecht
  Grote, professionele vergaderzalen zijn er genoeg in Utrecht. Toch zijn er een aantal zaken die altijd ontbreken of helaas juist nadrukkelijk aanwezig zijn. In het laatste geval gaat het natuurlijk om de prijs. Wanneer je op zoek bent naar een vergaderzaal in Utrecht, gaan de prijzen al snel het dak door.
 • Vergaderen Rotterdam
  Het drukke Rotterdam, vol met bedrijvigheid, is een toplocatie om te kiezen wanneer je op zoek bent naar een plek om te vergaderen. Rotterdam is echter prijzig. Voor een hoge prijs is de kans groot dat je niet de luxe krijgt die je bij Color Business Centers wel kunt verwachten wanneer je op één van onze locaties komt vergaderen.
 • Vergaderen Amsterdam
  Amsterdam is een erg gewilde locatie om een vergaderruimte te kunnen huren. Helaas is Amsterdam erg duur, niet alleen om te wonen, maar ook om simpelweg een vergaderruimte te kunnen huren. Vergaderen in de buurt van Amsterdam is echter zeker wel mogelijk voor een goede prijs. Zo biedt Color Business Centers twee bedrijfspanden aan in Amstelveen waar vergaderd kan worden.
 • Vergaderlocaties Utrecht
  Vergaderlocaties in, en in de buurt van, Utrecht zijn er in overvloed. Toch is de combinatie van kwaliteit en een goede prijs vaak moeilijk te vinden. Utrecht wordt vaak gezien als het centrum van het land, en is dan ook vanuit de meeste grote steden goed te bereiken. Color Business Centers heeft meerdere Centers die we kunnen aanbieden als ideale vergaderlocaties. Utrecht ligt vlakbij ons pand in Nieuwegein.
 • Vergaderen Utrecht
  Color Business Centers heeft al jaren ervaring op het gebied van faciliteren van kantoorruimtes en locaties om te vergaderen. Utrecht is een van de steden die deze mogelijkheid bied. Op onze beschikbare locatie in Nieuwegein kun je terecht voor vergaderingen in Utrecht en omgeving. Dankzij de locatie aan de A2 is het een zeer gemakkelijk bereikbare vergaderlocatie. Tevens is het een pand met zakelijke en luxe uitstraling.
 • Vergaderlocaties
  Je bent op zoek naar een locatie om ongestoord en comfortabel te kunnen vergaderen. Color Business Centers biedt verspreid over het land de ideale combinatie van luxe en comfort en heeft een rijke variatie aan vergaderlocaties die kunnen voldoen aan al je eisen.
 • Vergaderen Amersfoort
  Een geschikte vergaderlocatie in de buurt van Amersfoort nodig? ColorBC bevindt zich aan de stadsring naast het oude stadscentrum van Amersfoort met een directe verbinding naar alle belangrijke snelwegen.

Overige diensten

 • Postbus huren
  Sommige bedrijven hebben geen eigen kantoor nodig. Gewoonweg omdat het bedrijf klein is of omdat de werknemers altijd onderweg zijn. In zo’n geval is het wel professioneel om een postbus te huren zodat de bedrijfscorrespondentie wel op een normale manier ontvangen kan worden.
 • Flexibel huren
  Flexibel huren van een werkplek? Dit is één van de meest populaire mogelijkheden bij Color Business Centers. Wij bieden werkplekken aan voor kleine tot hele grote bedrijven. Voor veel bedrijven is het vooraf echt niet duidelijk hoeveel ruimte er nodig is, of breidt het bedrijf zich binnen de kortste keren uit, waardoor extra ruimte gewenst is.
 • Flexplek Amsterdam
  Op zoek naar een flexplek in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Color Business Centers aan het juiste adres. Wij bieden de mooiste flexplekken aan in onze panden in Amstelveen.
 • Mobiel werken
  Mobiel werken is het nieuwe werken: Overal en altijd je laptop kunnen openslaan en direct aan het werk gaan. Toch is het altijd handig om een plek te hebben waar je je post kunt ontvangen en waar je gasten of klanten kunt ontvangen.
 • Huurprijzen bedrijfsruimte
  De prijzen voor het huren van een bedrijfsruimte lopen vaak de spuigaten uit. Wanneer je op zoek bent naar een mooie werkplek in een grote stad als Amsterdam of Utrecht, kom je vaak prijzen tegen waar je “U” tegen zegt. De huurprijzen van deze bedrijfsruimtes hoeven echter niet altijd zo hoog te zijn, bewijst Color Business Centers met het huren van een kantoorruimte en de bijbehorende prijzen.
 • Flexibele werkplek
  Een flexibele werkplek is ideaal voor de flexwerker: geen vaste spullen nodig om aan het werk te gaan en binnen de kortste tijd kunnen stoppen én starten met je werk. Color Business Centers biedt meerdere mogelijkheden tot flexwerken.
 • Postadres huren
  Het huren van een postadres is de eerste stap naar flexibel werken. Een postadres huren kan erg handig zijn wanneer je bijvoorbeeld veel thuiswerkt of een flexibele baan hebt en veel onderweg bent. Bij Color Business Centers begrijpen wij de klant en hebben wij hiervoor de ideale tussenoplossing voor bedacht: een virtueel kantoor.
 • Flexibele kantoorruimte
  Het huren van een flexibele kantoorruimte is op meerdere manieren mogelijk bij ColorBC.nl. Wij hebben op meerdere centrale locaties in Nederland onze Business Centers gevestigd, waar je voor de laagste prijzen een flexibele kantoorruimte per maand kunt huren.
 • Flexwerkplek
  Flexwerkplekken huur je voor een voordelig prijsje bij Color Business Centers. Op de meest centrale plekken in Nederland vind je onze luxe bedrijfspanden, waar een flexibele werkplek gehuurd kan worden.
 • Telefoonservices
  Bij een passend kantoor – of dat nu een virtueel of fysiek kantoor is – hoort passende communicatie. Color Business Centers levert daarom ook volwaardige telefoonservices. Dat betekent dat je bedrijf zonder moeite altijd bereikbaar is, ook als je zelf even niet beschikbaar bent.
 • Flexplekken
  Flexibel werken is tegenwoordig een gewoonte geworden. Waar men vroeger op dezelfde plek werkte, zijn flexplekken steeds populairder geworden. Color Business Centers biedt je alle mogelijkheden als het gaat om flexplekken.
 • Werkplek Utrecht
  Op zoek naar een werkplek in het centrum van Nederland? Color Business Centers biedt jou de beste opties hiervoor. Of het nu gaat om een volledige kantoorruimte, of een eenvoudige (flex)werkplek
 • Werkruimte huren
  Een werkruimte huren doet je voordelig bij Color Business Centers. Op veel verschillende plekken, centraal gelegen in Nederland, vind je onze moderne panden waar je een flexibele werkruimte kunt huren.
 • Flexkantoor
  Color Business Centers heeft al jaren ervaring met alles omtrent kantoorlocaties, vergaderruimtes en flexwerkplekken. Een flexkantoor is een van de vele mogelijkheden als het om kantoorruimte gaat. Kies je voor ons, dan kies je voor een kleurrijke en comfortabele kantooromgeving met alle diensten die je nodig hebt binnen handbereik.
Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen