Een kantoorunit huren in Nederland

Een kantoorunit wordt vaak gekozen wanneer er op korte termijn op een nieuwe locatie gewerkt moet worden. Een kantoorunit lijkt hiervoor dan ook de meest ideale oplossing, maar vaak wordt een flexibele werkplek over het hoofd gezien. Een kantoorunit kan binnen 1 dag geplaatst worden op een locatie naar keuze, maar is qua design en indeling vaak erg minimaal. De werkplekken van Color Business Centers bieden daarentegen de luxe die vaak toch erg gewenst is.

Color Business Centers Vergaderen slider

Kantoorunit V.S. flexibel kantoor

Dit is de vraag die vaak onbeantwoord blijft. Waarom zou je kiezen voor een kantoorunit of waarom is het toch beter om te kiezen voor een flexibel kantoor? Om het voor jou een stuk makkelijk te maken deze vraag te beantwoorden, hebben wij van de tweede optie alvast alle voordelen op een rijtje gezet. Flexibele kantoren van Color BC bieden de volgende opties:

  • Zelf inrichten of kiezen voor een vooraf ingericht kantoor
  • Mogelijkheden tot uitbreiding
  • Vergaderzalen en coachruimtes te huur
  • Alleen betalen voor de opties waar jij behoefte aan hebt, zoals Wi-Fi of telefoon

CBC AMSTELVEEN GONDEL GALLERIJ 1Een kantoorunit biedt vaak een standaard, vooraf ingericht kantoor, waar je zeker gemakkelijk in kunt werken, maar waar de opties voor eigen inbreng uitblijven. Bij ons kun je er voor kiezen om het kantoor zelf in te richten, of juist gebruik te maken van het comfortabele en luxe interieur van Color Business Centers. Ook is er de mogelijkheid tot uitbreiding of krimp. Wanneer jouw bedrijf dus harder groeit dan verwacht, of je helaas toch met minder mensen verder werkt, kun je desgewenst jouw kantoorruimte uitbreiden of juist wat kleiner maken. Hoewel dit vaak niet verwacht wordt, maken veel huurders hier uiteindelijk toch gebruik van.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het huren van een flexibel kantoor? Dan kun je altijd mailen of bellen met onze klantenservice. Kijk voor meer details op onze contactpagina. Uiteraard zijn er naast het huren van een kantoor nog meer mogelijkheden bij Color BC. Wij bieden namelijk ook vergader- en coachruimtes, plekken voor flexwerkers en virtuele kantoren. Voordat je dus kiest voor een kantoorunit, bekijk eerst eens de overige mogelijkheden!

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen