Representatieve kantoorunit huren via Color Business Centers

Wil je graag een kantoorunit huren? Dan ben je bij Color Business Centers aan het juiste adres. Wij verhuren meerdere locaties in Nederland met verschillende professionele kleurrijke kantooroplossingen.

Color Business Centers Flexibel werken slider

Opties kantoorunit huren

De diensten van Color Business Centers bestaan niet alleen uit het verhuren van een kantoorunit. Je kunt bij ons terecht voor verschillende zakelijke kantooroplossingen. De verschillende opties reiken ver, je kunt bij ons een flexplek huren voor maar één persoon of zelfs alleen een virtueel kantoor. Je huurt dan alleen een postbus, met of zonder telefoon beantwoording. Ideaal voor kleine bedrijven die altijd onderweg zijn. Er zijn echter ook grote bedrijven die bij ons een kantoorunit huren. Op sommige locaties is het zelfs mogelijk een gehele vleugel of verdieping te nemen.

CBC AMSTELVEEN GONDEL GALLERIJ 2Flexibele kantoorunit huren

Bij Color Business Centers staat flexibiliteit voorop. Wij weten als geen ander dat je niet altijd dezelfde kantoorruimte nodig hebt. Door marktwerking of eigen keuze kan het altijd voorkomen dat het bedrijf groeit of krimpt. Mocht dat het geval zijn, kan je bij Color Business Centers altijd je kantoor uitbreiden of verkleinen. Flexibel zijn wij niet alleen als je een kantoorunit wilt huren. In alle vestigingen van Color Business Centers zijn vergaderruimten aanwezig. Je kunt deze vergaderzalen al huren vanaf 1 uur, bijvoorbeeld voor een korte personeelsvergadering. Je kunt echter ook de vergaderzalen meerdere dagen huren, wanneer je bijvoorbeeld een meerdaagse cursus wilt geven.

Op welke locaties een kantoorunit huren?

Color Business Centers biedt op  verschillende plaatsen in Nederland kleurrijke kantooroplossingen aan.

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen