HUUR EEN KANTOORRUIMTE VOOR EEN DAG BIJ COLOR BUSINESS CENTERS!

Veel ondernemers werken vanuit huis, al dan niet afgewisseld met dagjes op locatie. Maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je eens in de zoveel tijd behoefte hebt aan een professionele kantoorruimte om klanten of opdrachtgevers te ontvangen. Gelukkig kun je altijd bij Color Business Centers terecht. Ook om een kantoorruimte voor een dag te huren!

OVER COLOR BUSINESS CENTERS
Color Business Centers heeft bedrijfsverzamelgebouwen in Andelst en Utrecht Papendorp. Goed bereikbare locaties met sfeervolle kantoren en een professionele uitstraling.

VUL JE GEGEVENS IN EN ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

KANTOORRUIMTE VOOR EEN DAG NODIG? HUUR EEN FLEXWERKPLEK!

Als je alleen incidenteel een kantoorruimte nodig hebt, dan is een flexibele kantoorruimte voor jou waarschijnlijk de ideale oplossing. Voor een laag, vast bedrag per maand heb je een flexibele werkplek tot je beschikking waar je terecht kunt wanneer jij daar behoefte aan hebt. Een professionele bedrijfsruimte op een goed bereikbare locatie, waar je ook je klanten of opdrachtgevers kunt ontvangen. Een andere optie is het huren van een deelkantoor. En mocht je behoefte hebben aan wat meer privacy of ruimte? Dan kun je ervoor kiezen om een vergaderruimte te huren.

FLEXIBELE ABONNEMENTEN
We onderscheiden ons door onze flexibele huurcontracten. Jij kiest het abonnement dat het beste aansluit op jouw behoeftes. Maar je zit nooit ergens aan vast.

BETAALBARE WERKPLEKKEN
Bij Color Business Centers heb je al een flexwerkplek vanaf €125 per maand. Je betaalt nooit teveel voor je werkruimte!

GOED BEREIKBAAR
Beide Color Business Centers zijn gunstig gelegen en goed bereikbaar. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

GEMAKKELIJK UPGRADEN
Mocht je op den duur toch behoefte hebben aan een vast kantoor voor jezelf, dan regelen we dat voor je. Die flexibiliteit is onze kracht!

NEEM CONTACT OP MET COLOR BUSINESS CENTERS
Wil jij ook een kantoorruimte voor een dag huren? Neem dan contact op of loop gewoon eens binnen voor een rondleiding. We informeren je graag over de mogelijkheden van onze (deel)kantoren, flexwerkplekken en vergaderruimtes!

Neem vrijblijvend contact op

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen