Kantoorruimte Utrecht

Ben je op zoek naar een kantoorruimte Utrecht met een professionele uitstraling? Dan zit je goed bij het Color Business Center Utrecht!

Color Business Center Utrecht Papendorp

Huur een kantoorruimte Utrecht bij het Color Business Center

Het Color Business Center Utrecht biedt zowel gemeubileerde als ongemeubileerde kantoren. Of je nu op zoek bent naar een klein kantoor voor twee personen of een hele vleugel, er is van alles mogelijk. Indien gewenst kun je gebruik maken van allerlei extra diensten, zoals internet, telefonie en een telefoon beantwoordservice. Er zijn ook diverse vergaderzalen en coachruimtes beschikbaar.

Een eigen kantoorruimte Utrecht in het Color Business Center huur je al vanaf €200.- per maand.

Een kantoorruimte Utrecht in een ideale omgeving

Het Color Business Center Utrecht is gelegen op het nieuwe bedrijven terrein Papendorp, aan de zuidelijke rand van Utrecht. Het is een ideale locatie die zowel met de auto als met het OV uitstekend bereikbaar is. Daarbij liggen het gezellige centrum van Utrecht en de Jaarbeurs liggen op korte afstand. Dicht bij het centrum en toch vertoeven in een wijdse, groene omgeving. Wat wil je nog meer?

Meer weten over het huren van een kantoorruimte Utrecht?

Wil je ook een kantoorruimte Utrecht huren bij het Color Business Centrum? Kom dan eens langs om op je gemak onze kantoorruimtes te bezichtigen of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen