Kantoorruimte te huur bij Color Business Centers

Op de vraag “waar kan ik kantoorruimte huren” krijg je bij ons, Color Business Centers, het meest uitgebreide antwoord. Wij bieden niet slechts lege, eenvoudige kantoorruimtes, maar maken het werken een stuk aangenamer door een prettige werkomgeving te creëren.

OVER ONS SLIDER

Indeling van de kantoorruimtes

De kantoorruimtes die te huur zijn bij Color BC, bieden vele voordelen ten opzichte van de standaard kantoorruimtes. Zo kun je er ten eerste voor kiezen om een gemeubileerd kantoor te huren, of juist een kantoor zonder meubilair, zodat je het kantoor naar eigen smaak kunt inrichten. Bovendien regelen wij in beide gevallen een internetaansluiting en indien gewenst een telefoonaansluiting. Op deze manier kun je binnen enkele dagen operationeel zijn. Uiteraard betaal je alleen voor de diensten waar jij behoefte aan hebt. Wanneer je bij ons een kantoor huurt, regelen we een aantal zaken vooraf, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt. Zo hebben wij een vaste receptioniste die zorgt voor al je inkomende, maar ook uitgaande post.

CBC EDE GALLERIJ 2Huurcontracten

Color Business Centers is bovendien erg flexibel voor wat betreft huurcontracten, opzegtermijnen en omgeving. Zo kun je jouw kantoorruimte eenvoudig naar wens uitbreiden wanneer je bedrijf groeit, maar ook het verkleinen van je kantoor behoort tot de mogelijkheden bij het huren van een bedrijfsruimte.

Locaties

Onze kantoren zijn op meerdere locaties te huren, waarbij je altijd geniet van de voordelen en luxe van Color BC. Hierbij kun je denken aan:

  • Flexplekken
  • Gemeubileerd of ongemeubileerd kantoor huren
  • Vergaderzalen en coachruimtes aanwezig
  • Lounge (inclusief gratis Wi-Fi) aanwezig

Kantoorruimte huren?

Overtuigd van onze voordelen? Of wil je het toch liever eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Kom langs op een van onze locaties en wij geven je graag een eerste indruk van onze kantoorruimtes.
Er staat genoeg te huur in de grote steden. De combinatie van een professionele, luxe werkomgeving en een toplocatie is minder snel te vinden!
Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via ons emailadres info@colorbc.nl of via ons telefoonnummer +31 (0)85-486 50 24.

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen