Kantoorruimte huren

Wil je graag een kantoorruimte huren waar je snel kunt starten? Dan is zijn de vestigingen van het Color Business Center ideaal.

Color Business Centers Virtuele kantoren slider

Kantoren

De Color Business Centers bieden gemeubileerde kantoren, welke ideaal zijn voor wie direct wil starten. Maar ook een ongemeubileerd kantoor dat je zelf kunt inrichten behoort tot de mogelijkheden.

Een kantoorruimte huren bij het Color Business Center betekent volop flexibiliteit. We maken gebruik van korte huurcontracten en korte opzegtermijnen. Heb je behoefte aan meer ruimte, dan kun je uitbreiden. Maar als het toch wat kleiner moet, dan kan dat ook. 

Diensten

Behalve een kantoorruimte huren kun je jouw “pakket” aanvullen met allerlei extra diensten. Hierbij kun je denken aan internet en telefonie. Je betaalt uiteraard alleen voor de diensten waar je gebruik van maakt! Een aantal zaken zijn bij ons bij de huurprijs van je kantoor inbegrepen. Zo is er een receptioniste aanwezig die de post afhandelt en gasten ontvangt.

Locaties

Het Color Business Center heeft inmiddels 18 verschillende locaties, verspreid door heel Nederland. Elke locatie heeft haar eigen sfeer en uitstraling, maar elk Color Business Center wordt gekenmerkt door een uitstekende bereikbaarheid, een hoge mate van flexibiliteit en een uitstekende service. De meeste locaties beschikken tevens over vergaderruimtes die per uur te boeken zijn.

Interesse?

Interesse in een kantoorruimte huren bij Color Business Center? Neem contact op met het Color Business Center van je keuze en vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen