Kantoorruimte huren in Arnhem

Color Business Center heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het verhuren van zakelijke kleurrijke kantooroplossingen. Bij Color Business Centers kun je verschillende soorten kantoorruimte huren. Arnhem is bijvoorbeeld een plek waar Color Business Centers meerdere vestigingen heeft.

CBC ARNHEM LORENTZ

Opties bij Kantoorruimte huren in Arnhem

De mogelijkheden bij het huren van kantooroplossingen zijn divers. Je kunt bij ons terecht als je een groot bedrijf hebt en een hele verdieping of vleugel nodig hebt maar ook als je een klein bedrijf hebt die alleen een flexplek nodig heeft, of zelfs alleen een postbus is mogelijk. Mocht het bedrijf groeien of krimpen, kan de kantoorruimte altijd met jouw bedrijf meegroeien.

Kantoorruimte huren? Arnhem, de zakelijke stad van het oosten

Arnhem is de ideale stad in het oosten voor het huren van kantoorruimte. Arnhem is een stad waar veel grote bedrijven gevestigd zijn en een plek waar veel mensen wonen. Omdat Arnhem een van de grootste steden in het Oosten van Nederland is, zijn er zelfs wel drie vestigingen van Color Business Centers te vinden. Iedere vestiging heeft wel zijn eigen identiteit.

CBC ARNHEM FP GALLERIJ 3Klassieke doch moderne kantoorruimte huren, Arnhem City

Eén van de mooiste locaties van alle Color Business Centers is de locatie in het hart van het centrum van Arnhem. Deze locatie is gevestigd in drie aan een geschakelde villa’s van monumentale waarde. Een chique plaats om jouw bedrijf te vestigen. Dit kantoor van Color Business Centers Arnhem is gelegen aan een mooi park recht tegenover de Arnhemse Schouwburg, op tien minuten lopen van een NS Station en met alle winkels en restaurants om de hoek.

In een zakelijke omgeving kantoorruimte huren? Arnhem Lorentz en Facility Point Arnhem

Buiten de prachtige locatie in het centrum van Arnhem om, zijn er in Arnhem ook nog twee andere locaties waar Color Business Centers vestigingen heeft. Deze twee vestigingen zijn gelegen op bedrijventerreinen, IJsseloord 2 en IJselburcht. Allebei de vestigingen zijn goed te bereiken met de auto en het OV. De campussen van de Hogeschool Arnhem, Nijmegen en de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein zijn dicht bij de locatie van Business Center Arnhem Lorentz in de buurt. Ideaal voor studenten die net een bedrijf willen beginnen.

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen