Kantoorruimte huren in Andelst

U wilt graag een kantoorruimte huren in Andelst, maar u bent nog niets goeds tegen gekomen? Dan bent u nog niet bij het Color Business Center Andelst geweest!

Bedrijfshallen in Andelst

Waarom een kantoorruimte in Andelst?

Het Color Business Center Andelst is zeer gunstig gelegen op het ruime terrein van het ondernemerscentrum de Schalm, op de kruising van de A50 (Apeldoorn – Den Bosch) en de A15 (Tiel – Rotterdam). De Schalm is makkelijk bereikbaar en goed zichtbaar vanaf de snelweg.  Kortom, wilt u een kantoorruimte huren in Andelst dan is het Color Business Centrum hier een uitstekende keuze!

De mogelijkheden van een kantoorruimte in Andelst

Het Color Business Center Andelst biedt zowel gemeubileerde als niet-gemeubileerde kantoorruimtes. Een privé kantoor voor 2 personen in Andelst huurt u al vanaf €495 per maand. Dit is inclusief de voordelen van o.a. gratis parkeergelegenheid en telefoonbeantwoording; wij nemen altijd uw telefoon op en verbinden door, of noteren een bericht. Dat is gewoon inbegrepen bij onze service! Verder kunt u uw kantoorruimte naar wens aanvullen met allerlei extra diensten, zoals internet en telefonie. Het is maar net waar u en uw onderneming behoefte aan hebben!

 

Meer weten over een kantoorruimte huren in Andelst?

Wilt u ook een kantoorruimte huren in Andelst en bent u benieuwd naar wat het Color Business Centrum u te bieden heeft? Kom dan eens langs om op uw gemak onze kantoorruimtes te bezichtigen of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen