Kantoorruimte in Gouda

Color Business Centers heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het verhuren van flexibele kantooroplossingen in heel Nederland. Color Business Centers verhuurt niet alleen kantoorruimte. De service gaat veel verder. Color Business Centers is erg flexibel. Of je nou een kantoor wilt voor één persoon, een kantoorruimte zoekt voor een groot bedrijf, of alleen virtuele kantoorruimte. Bij Color Business Center is bijna iedere kantooroplossing mogelijk!

bedrijfsruimte in gouda

Kantoorruimte Gouda bij Color Business Centers.

Kantoorruimte in Gouda huren bij Color Business Centers doe je om verschillende redenen. Natuurlijk ten eerste omdat je op zoek bent naar kantoorruimte in Gouda of in de buurt van Gouda. Gouda is een prachtige stad met veel historie. Het ligt midden in het Groene Hart maar toch is er veel bedrijvigheid in de buurt. De kantoorruimte in Gouda van Color Business Centers ligt op bedrijventerrein het “Gouwe Spoor” en kijkt uit over het “Gouwe Kanaal” en haar mooie groene velden.

Toegankelijkheid kantoorruimte Gouda

Wanneer je kantoorruimte in Gouda huurt bij Color Business Centers ligt jouw kantoor centraal gelegen in de randstad, maar toch in een rustige omgeving met veel groen. Het stadscentrum van Gouda is dichtbij en het bedrijventerrein waar het kantoor zich bevindt is 5 minuten rijden vanaf de snelweg A 20 en op ongeveer 20 minuten rijden van Rotterdam.

CBC GOUDA GALLERIJ 1Mogelijkheden bij kantoorruimte Gouda

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het huren van kantoorruimte in Gouda. De kantoorruimtes zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, van een flexplek voor één persoon tot zelfs een hele verdieping voor een (middel)groot bedrijf. De kantoorruimtes kunnen volledig aangekleed door ons verhuurd worden, maar je kunt er ook voor kiezen om de indeling van de kantoorruimte zelf te verzorgen. De kantoorruimtes kunnen aangevuld worden met meerdere functies zoals WiFi, telefoon- en antwoordservice. Alles binnen de kantoorruimte kan aangepast worden aan jouw wensen. Buiten kantoorruimte om kun je bij Color Business Centers in Gouda ook vergaderzalen en coachruimtes huren.

Neem contact met ons op

Er zijn veel verschillende bedrijven die bij Color Business Centers ‘kantoorruimte Gouda’ huren. Bijvoorbeeld advocatenkantoren, architecten, boekhouders, bouwbedrijven en telecombedrijven. Doordat Color Business Centers zo flexibel is, kan voor bijna iedere branche dé perfecte kantooroplossing gevonden worden. Neem vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen