Kantoorruimte in Arnhem

Color Business Centers verhuurt op verschillende plekken in Nederland zakelijke en kleurrijke kantooroplossingen. Bij Color Business Centers kan je niet alleen een kantoorruimte huren, maar de service gaat veel verder dan dat. Color Business Centers is een erg flexibel bedrijf waar veel mogelijk is.

Een flexplek huren voor één persoon, alleen een postbus voor jouw bedrijf, een postbus met telefoon beantwoording, vergaderruimte huren of een volledige verdieping voor een groot bedrijf, bij Color Business Centers is bijna iedere kantooroplossing mogelijk.

CBC ARNHEM CITY

Kantoorruimte Arnhem huren

Color Business Centers biedt maar liefst 3 verschillende locaties om kantoorruimte in Arnhem te huren. Arnhem is één van de grootste steden in het oosten van het land dus het is een logische keuze om kantoorruimte in deze stad te huren. De 3 locaties in Arnhem hebben allemaal een eigen identiteit.

Zo is de locatie Arnhem city gelegen in 3 aan elkaar geschakelde oude villa’s. Deze locatie zorgt voor een rijk en chique gevoel bij jouw kantoorruimte. Arnhem en zijn mooie centrum zijn om de hoek. Handig als je met een klant de stad in wilt voor een zakenlunch of diner.

Arnhem Lorentz is ook een speciale locatie. Veel van de campussen van de hogescholen in Arnhem zijn in dezelfde buurt gevestigd en in het pand bevindt zich een gezellig Grand Café dat echt als hart van de zaak  fungeert. Je kan hier rustig lunchen, flexwerken of gewoon  lekker een kop koffie met een klant drinken.

Kantoorruimte huren in Arnhem is ook nog mogelijk op de derde locatie, Facility Point Arnhem. Deze kantoorruimte is gelegen aan de Rijn op bedrijventerrein IJsseloord 2. Deze locatie is dicht bij de snelweg gelegen en is ook voorzien van een gezellig Grand Cafe. Een extra pluspunt van deze locatie is dat er ook een Fitness centre in het pand gevestigd is.

CBC ARNHEM CITY GALLERIJ 4Mogelijkheden kantoorruimte Arnhem

Als je kantoorruimte Arnhem huurt, zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt er voor kiezen om de kantoorruimte volledig gemeubileerd te huren, maar het is ook mogelijk om de gehele invulling van de kantoorruimte zelf te regelen. Buiten alleen de kantoorruimte om kunnen wij ook andere faciliteiten bieden. Bijvoorbeeld telefoon, telefoonbeantwoording door onze secretaresse van de receptie, WIFI en extra postbussen. Het is ook mogelijk om vergaderzalen en Coachruimtes te huren.

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen