Representatieve kantoorruimte in Apeldoorn

Color Business Centers begon al meer dan 15 jaar geleden met het verhuren van kleurrijke kantooroplossingen. De services van Color Business Centers gaat verder dan alleen het verhuren van kantoorruimte. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel. Of je nou een kantoor voor één persoon wilt huren of een hele etage voor een groot bedrijf, bij Color Business Centers is bijna iedere kantooroplossing mogelijk.

CBC APELDOORN

Kantoorruimte Apeldoorn, de stad

Kantoorruimte Apeldoorn huren brengt jouw bedrijf naar een mooie stad op de groenrijke Veluwe in de provincie Gelderland. De plaats waar Paleis het Loo gevestigd is, is een gezellige stad met veel groene parken. Apeldoorn is goed bereikbaar via de rijkswegen A1 en A50 of via één van de drie NS stations die de stad rijk is. Naar kantoorruimte in Apeldoorn is veel vraag, doordat Apeldoorn één van de grootste steden van het oosten van Nederland is en omdat veel grote bedrijven en overheidsbedrijven zich in de stad gevestigd hebben.

Kantoorruimte Apeldoorn, de locatie

Als je kantoorruimte Apeldoorn huurt kom je terecht in het prachtige Prins Gebouw. Dit moderne gebouw is gelegen aan de rand van het centrum. Het pand ligt aan één van de belangrijkste toegangswegen van Apeldoorn en is daardoor goed zichtbaar en ook nog eens perfect bereikbaar. Het Prins Gebouw is een erg divers gebouw. Voor kleine bedrijven zijn er vleugels waarbij je het kantoor helemaal een eigen karakter kan geven en als jouw bedrijf groter wordt is er altijd een mogelijkheid tot uitbreiding.

CBC APELDOORN GALLERIJ 2Mogelijkheden bij het huren van kantoorruimte in Apeldoorn

Als je kantoorruimte in Apeldoorn huurt, heb je meer opties dan alleen het huren van een kantoor zelf. Bij Color Business Centers kun je terecht voor verschillende kantooroplossingen. Een flexplek huren voor één persoon, alleen een postbus voor het bedrijf, een postbus met telefoonbeantwoording, vergaderruimte huren of een volledige verdieping van de locatie huren voor een groot bedrijf.

Color Business Centers is erg flexibel. Je kan de kantoorruimte geheel gemeubileerd huren, maar je kan ook de invulling geheel zelf bepalen. Buiten de meubels om kan Color Business Centers je ook nog voorzien van andere opties zoals WIFI en andere telecom aansluitingen en je kan zelfs de telefoonbeantwoording laten doen door een secretaresse van de receptie van Color Business Centers.

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen