Flexibele en professionele kantoorruimte in Amstelveen

Color Business Centers biedt kleurrijke kantooroplossingen in een zakelijke omgeving. Color Business Centers verhuurt al meer dan 15 jaar kantooroplossingen op verschillende plaatsen in Nederland. De service van Color Business Centers is erg breed en flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Color Business Centers helpt jou aan bijna iedere kantooroplossing.

Kantoorruimte Amstelveen, wat zijn de mogelijkheden?

Color Business Centers biedt verschillende kleurrijke kantooroplossingen. Wij hebben legio verschillende klanten. Grote bedrijven, die soms wel een hele verdieping of vleugel huren, maar ook kleinere bedrijven van soms maar één persoon, die dan een vast kantoor, een flexplek of alleen een postbus, met of zonder telefoonbeantwoording huren.

Vooral voor ZZP’ers is dit een erg handige oplossing. Het is ook nog mogelijk om een flexplek te huren die los staat van de locatie, zo kun je in ieder Color Business Center plaats nemen op een flexplek en aan het werk gaan waar je maar wil. Je kan bij ons niet alleen terecht voor kantoorruimte. Amstelveen en andere locaties van Color Business Centers hebben ook vergaderzalen en coachingsruimten. Handig voor in-house trainingen, coachingsgesprekken of sollicitatiegesprekken.

CBC AMSTELVEEN GONDEL GALLERIJ 4Kantoorruimte Amstelveen, de locatie

Amstelveen is een mooie plaats voor het huren van kantoorruimte. Amstelveen is centraal gelegen in de randstad en is dicht bij de Zuid-As van Amsterdam. Een plek waar vele bedrijven gevestigd zijn. Color Business Centers heeft twee vestigingen in de stad Amstelveen. Parkeren is gratis bij de locaties in Amstelveen en als je buitenlandse gasten hebt kunnen ze vanaf Schiphol makkelijk direct naar jouw kantoorruimte. Amstelveen is makkelijk bereikbaar met de auto via de snelwegen A4, A9 en A10 en met het OV ben je binnen no-time bij één van de vele treinstations van Amsterdam.

Flexibiliteit bij het huren van kantoorruimte Amstelveen

Bij Color Business Center hechten wij veel waarde aan flexibiliteit. Met onze 15 jaar lange ervaring weten wij als geen ander hoe de benodigde kantoorruimte voor een bedrijf kan fluctueren. Door marktwerking of structurele keuzes binnen een bedrijf kan het zijn dat er minder of juist meer kantoorruimte nodig is.

Vooral beginnende bedrijven weten van te voren nog niet hoeveel kantoorruimte zij gaan gebruiken en in de toekomst nodig hebben. Wij stellen ons hierbij flexibel op. Het is bij Color Business Center altijd mogelijk om te veranderen in grootte van jouw kantoorruimte. Amstelveen heeft 2 vestigingen dus er is altijd een oplossing te vinden voor uitbreiding van jouw bedrijf.

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen