Kantoor ruimte huren in Nederland

Color Business Centers is de plek voor het huren van kantoorruimte! Color Business Centers heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het verzorgen van zakelijke en kleurrijke kantooroplossingen. Color Business Centers heeft vestigingen op meerdere plaatsen in Nederland.

Color Business Centers Kantoren slider

Opties bij kantoor ruimte huren

Bij Color Business Centers heb je verscheidene mogelijkheden als je een kantoorruimte wilt huren. Color Business Centers heeft allerlei soorten klanten. Grote bedrijven die graag een hele verdieping of vleugel willen huren, maar ook kleine zelfstandigen die alleen een klein kantoor voor één, twee of drie personen nodig hebben huren bij ons kantoor ruimte. Huren is zelfs mogelijk voor alleen een virtueel kantoor. In zo’n geval huur je alleen een postbus, met of zonder telefoonbeantwoording. Handig voor bijvoorbeeld ZZP-ers die altijd buiten de deur werken. Mocht je door heel het land heen werken en toch soms kantoor ruimte nodig hebben kan je ook een flexplek huren die geldig is in alle vestigingen van Color Business Centers in Nederland.

CBC AMERSFOORT GALLERIJ 2Flexibiliteit bij kantoor ruimte huren

Bij Color Business Centers hechten wij veel belang aan flexibiliteit. Wij weten als geen ander dat een bedrijf nooit een lange tijd dezelfde grootte kantoorruimte nodig heeft.

Door marktwerking of keuzes van een bedrijf kan het voorkomen dat het bedrijf minder of meer medewerkers nodig heeft en dus de benodigde kantoorruimte verandert.

Bij Color Business Centers kan de kantoorruimte altijd met jou meegroeien of krimpen. Erg handig als je een beginnend bedrijf hebt en je nog niet precies weet hoe snel het bedrijf groeit en hoeveel medewerkers er komen te werken. Hetzelfde geldt voor de vergaderruimtes en coachruimtes die Color Business Center biedt. Deze ruimtes kunnen al gehuurd worden vanaf 1 uur, voor korte vergaderingen of – gesprekken, maar ook voor meerdere dagen, zodat je bijvoorbeeld in huis een meerdaagse cursus voor klanten of eigen personeel kan aanbieden.

Op verschillende plaatsen kantoor ruimte huren

Op meerdere plaatsen in Nederland kan je bij Color Business Centers kantoor ruimte huren. De meeste plaatsen zijn in de randstad, het midden van Nederland en het Oosten van Nederland. Voorbeelden van steden zijn Arnhem,  Amstelveen en Utrecht. Sommige van de locaties bevinden zich in het centrum van de stad en sommige in makkelijk bereikbare plaatsen net buiten de stad.

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen