Huurprijzen voor bedrijfsruimte in Nederland

De prijzen voor het huren van een bedrijfsruimte lopen vaak de spuigaten uit. Wanneer je op zoek bent naar een mooie werkplek in een grote stad als Amsterdam of Utrecht, kom je vaak prijzen tegen waar je “U” tegen zegt. De huurprijzen van bedrijfsruimtes hoeven echter niet altijd zo hoog te zijn, bewijst Color Business Centers met het verhuren van een kantoorruimte en de bijbehorende prijzen.

OVER ONS SLIDER

 

 

Color Business Centers heeft luxe en professionele bedrijfsruimtes tegen schappelijke huurprijzen te huur staan. Bedrijfsruimtes in deze omgeving huur je al vanaf 450 euro per maand. Ook kun je ervoor kiezen om flexibel te huren voor slechts 125 euro per maand. De huurprijzen van deze bedrijfsruimtes vallen in het niet in vergelijking met wat je hiervoor terug krijgt! Een aantal van deze pluspunten zijn:

  • 24 uur per dag open
  • Professionele beveiliging
  • Gratis parkeren rond het pand
  • Gratis Wi-Fi
  • Luxe restaurant en lounge aanwezig

Uiteraard zijn de huurprijzen per bedrijfsruimte licht verschillend per locatie. Om de exacte huurprijzen terug te vinden, verwijzen wij je graag naar onze locatie pagina. Hier vind je onze Business Centers in Nederland, waarbij een centrale locatie en goede bereikbaarheid voor ons hoge prioriteit heeft. Wanneer je reist met het openbaar vervoer of juist met de auto: het bereiken van onze bedrijfsruimtes is kinderspel!

CBC ALMERE GALLERIJ 3Vaste huurprijzen bedrijfsruimte

Waar je bij veel verhuurders voor een lange periode vastzit aan een huurcontract, is dit bij Color BC juist niet het geval. Zo zijn onze bedrijfsruimtes flexibel in grootte. Dit betekent dat je op elk gewenst moment de grootte van je bedrijfsruimte kunt aanpassen, mocht je bedrijf gegroeid zijn of, ongewenst, toch wat minder hard groeien dan verwacht. Op deze manier zit je niet vast aan veel te hoge huurprijzen! Bedrijfsruimtes met bijbehorende huurprijzen, worden bij Color Business Centers dan ook afgestemd op de grootte waar op dat moment behoefte aan is.

Geinteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van het huren van een bedrijfsruimte? Wij nodigen je graag uit op één van onze vestigingen in Nederland. Uiteraard kun je ons ook altijd een berichtje sturen via de e-mail (info@colorbc.nl).

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen