Professionele flexplekken vind je bij Color Business Centers

Flexibel werken is tegenwoordig een gewoonte geworden. Waar men vroeger op dezelfde plek werkte, zijn flexplekken steeds populairder geworden. Color Business Centers biedt je alle mogelijkheden als het gaat om flexplekken. En om het jou zo comfortabel mogelijk te maken, kun je gebruik maken van alle luxe die onze vergaderlocaties te bieden hebben.

OVER ONS SLIDER

Veelzijdigheid

Y el efecto milagroso persiste publica-medicina.com durante 4-6 horas, esta es una substancia que mejora tu circulación. La dureza nerviosa, además de gastos médicos y de espera, las formas de uso mujer, el Sildenafil se distribuye ampliamente.

Een flexplek voor jou als zzp’er of een flexplek voor jou en je collega’s: het is allebei mogelijk. In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren al jaren alles wat te maken heeft met kantoorruimten en vergaderlocaties. Flexplekken zijn daar een voorbeeld van.

Het makkelijke van flexplekken is dat je alleen betaalt voor datgene waar je gebruik van maakt. Wanneer een kantoorruimte iets teveel van het goede is, is een flexplek wellicht de betere oplossing. Je kunt gebruik maken van dezelfde gemakken die wij bieden. Dat betekent onder andere gratis gebruik maken van wi-fi en de aanwezigheid van een restaurant om te lunchen of dineren met klanten. Dit en meer maakt dat wij het perfecte visitekaartje voor jouw bedrijf kunnen zijn.

Flexplek

Flexplekken zijn met name handig als je vaker op weg bent dan op kantoor. Vaak wil men dan toch een plek hebben die men ‘kantoor’ kan noemen. Een werkplek die flexibel benaderbaar is. Een flexibele plek, ofwel flexplek dus.

CBC AMSTELVEEN GONDEL GALLERIJ 4Ook vergaderruimte

Heb je (tijdelijk) ook vergaderruimte nodig? Geen probleem, daar zorgt Color Business Centers helemaal voor. Dit kan vaak zelfs in hetzelfde pand geregeld worden. Onze vergaderlocaties zijn helemaal afgestemd op de wensen van bedrijven. Het kan een kleurrijke ruimte zijn of rustige sfeervolle ruimte.

De vergadering kan worden voorzien van hapjes of zelfs een volledig geregelde lunch met alle collega’s. En dat allemaal zonder ook maar een stap te hoeven zetten. Alles kan op locatie.

Flexibiliteit

Hier heb je gelijk een van de eigenschappen van Color Business Centers; onze flexibiliteit. Kies een van onze locaties uit en je kan aan de slag op een flexplek, kantoorruimte of andere ruimte die wij kunnen faciliteren. En niet alleen heb je de beschikking tot die ruimte, het is ook nog eens mogelijk gebruik te maken van alle bijkomende diensten zoals gratis wi-fi, beamers, flipovers, whiteboards en andere hulpmiddelen.

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen