Flexplekken Utrecht

Flexwerken wordt steeds populairder tegenwoordig. Flexplekken zijn de ideale oplossing voor iedereen die flexibel wil werken. Je maakt gebruik van je flexplek wanneer het jou uitkomt, zonder dat je je hoeft vast te leggen aan dure huurprijzen. Flexplekken zijn perfect voor zzp’ers, freelancers, starters en kleine ondernemingen.

Het Color Business Center biedt een breed scala aan oplossingen; werkplekken, deelkantoor, flexplekken, vaste plekken, stilteplekken, het kan allemaal! Wij kunnen je helpen om jouw ideale werkplek te creëren.

SLIDER-UTRECHT-PAPENDORP

Een flexplek huren bij het Color Business Center Utrecht Papendorp

Het Color Business Center Utrecht Papendorp is gevestigd in het Secoya gebouw, en biedt naast vaste kantoren ook diverse flexplekken in de lounge. Je kunt tevens kiezen voor een werkplek in een afgesloten ruimte voor meer privacy. Via het 24/7 online boeking systeem weet je altijd zeker dat er een flexplek beschikbaar is. Het Color Business Center Utrecht is gunstig gelegen ten opzichte van het stadscentrum van Utrecht en de snelwegen. Het pand is rolstoeltoegankelijk en er is gratis parkeergelegenheid. Kortom, de ideale locatie om te flexwerken in Utrecht!

Kosten flexplek Utrecht

Je kunt al flexplekken Utrecht huren vanaf €125 per maand. Wil je de vrijheid om meer locaties te gebruiken, dan kun je een overall abonnement afsluiten voor €250 per maand. Alle flexplekken zijn altijd inclusief gratis WiFi! 

Meer weten over flexplekken Utrecht?

Kijk op https://www.colorbc.nl/services/flexwerken/ of neem contact op met het Color Business Center Utrecht via +31 (0)85-486 50 24. Je bent uiteraard ook van harte welkom om bij ons langs te komen!

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen