Flexplek in Amsterdam

Op zoek naar een flexplek in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Color Business Centers aan het juiste adres. Wij bieden de mooiste flexplekken aan in onze panden in Amstelveen. Flexwerken is de laatste jaren enorm gestegen in populariteit en dat is niet voor niets. Wanneer je geen vaste spullen om je heen nodig hebt en slechts met een tas met werkspullen aan de slag kunt, dan is flexwerken iets voor jou.

Voor slechts 125 euro per maand huur je bij ons in Amstelveen een flexplek. Amsterdam ligt hierbij ook nog eens dicht in de buurt, op slechts 10 tot 15 minuten rijden. Ook de luchthaven Schiphol is vanaf ons kantoor gemakkelijk en snel te bereiken.

Color Business Centers slider 6

Waarom kiezen voor flexwerken in Amstelveen

Een flexwerker heeft weinig nodig. Met een klein bureau kom je al een heel eind. Toch vinden wij een aantal zaken geen overbodige luxe bij het huren van een flexplek. Amsterdam biedt veel verschillende plekken waar flexwerken mogelijk is, maar vaak ontbreekt toch de nodige luxe om de werkplek tot een succes te maken. Bij onze flexplekken geniet je onder andere van:

  • Color Business Center flexwerken 2Gratis parkeren
  • Restaurant en terras
  • Gratis Wi-Fi
  • 24/7 toegang
  • Laadpaal voor elektrische auto’s

Voor een klein bedrag per maand kun je al gebruik maken van deze voordelen op je flexplek.Amsterdam ligt daarbij om de hoek, maar ook de winkels en restaurants in het centrum van Amstelveen zijn uitstekend!

Onze werkplekken bieden bovendien een grote mate van variëteit, zodat je zowel alleen in een rustige omgeving kunt werken als met mensen om je heen.

Veel onderweg?

Wanneer je veel onderweg bent voor je werk en je niet altijd op dezelfde plek kan werken, is een flexplek tevens de ideale oplossing. Naast een flexplek in de buurt van Amsterdam, bieden wij nog vele andere locaties waar het huren van een flexplek tot de mogelijkheden behoort. Voor slechts 250 euro per maand kun je met het overall abonnement terecht op al deze flexplekken. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht: waar je ook bent, er is altijd wel een flexplek van Color Business Centers in de buurt!

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen