Een flexibele werkplek bij Color Business Centers

Een flexibele werkplek is ideaal voor de flexwerker: geen vaste spullen nodig om aan het werk te gaan en binnen de kortste tijd kunnen stoppen én starten met je werk. Color Business Centers biedt meerdere mogelijkheden tot flexwerken. Zo is het mogelijk om op één van onze locaties een flexibele werkplek te huren voor 125 euro per maand, waar je terecht kunt wanneer je dit nodig denkt te hebben. Wanneer je veel onderweg bent, en aan één flexibele werkplek niet genoeg hebt, kun je bij Color BC kiezen voor het overall abonnement.

Hierbij bieden wij je toegang tot al onze Business Centers in heel Nederland, en heb je dus de vrijheid om te werken waar en wanneer je maar wilt. Bovendien zijn onze flexibele werkplekken altijd 24 uur per dag open, waardoor je niet meer gebonden bent aan bepaalde tijden óf locaties.

Color Business Centers Flexibel werken slider

Waarom kiezen voor Color BC?

De flexibele werkplekken van Color BC bieden alle luxe die je van een professionele werkplek mag verwachten. Zo bieden we zowel rustige werkplekken als werkplekken met andere mensen om je heen. Hierbij kun je denken aan deelkantoren, flexplekken, vaste plekken en stilteplekken. De flexibele werkplekken zijn altijd voorzien van comfortabele stoelen en een luxe inrichting. Hierdoor kun je ongestoord en op je gemak aan het werk.

Flexibele werkplekken in Nederland

Color Business Centers is gevestigd op meerdere locaties in Nederland, die allemaal een centrale ligging hebben en gemakkelijk bereikbaar zijn. Het huren van een flexibele werkplek is zo voor iedereen mogelijk. Benieuwd naar de locaties in Nederland? Neem dan hier een kijkje!

Inrichting van de flexibele werkplekken

Bij het inrichten van onze flexibele werkplekken hebben wij omgevingen gecreëerd met veel lichtinval, grote open ruimtes en een kleurrijke maar rustige inrichting. Bovendien zijn de meubels comfortabel , waardoor je gemakkelijk een dag lang aan het werk kan! Nog niet overtuigd van onze flexibele werkplekken? Wij nodigen je graag uit op één van onze locaties en laten je met plezier de werkplekken zien! Uiteraard kun je altijd direct contact opnemen met het center of mailen via info@colorbc.nl

 

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen