Flexibele kantoorruimte voor uw bedrijf

Het huren van een flexibele kantoorruimte is op meerdere manieren mogelijk bij ColorBC.nl. Wij hebben op meerdere centrale locaties in Nederland onze Business Centers gevestigd, waar je voor de laagste prijzen een flexibele kantoorruimte per maand kunt huren. Wil je direct kijken of we een flexibele kantoorruimte bij jou in de buurt hebben? Neem dan een kijkje op onze locatie pagina.

Color Business Centers Kantoren slider

Wanneer is een flexibele kantoorruimte iets voor jou

Ben jij veel onderweg, is een vaste werkplek niets voor jou, of heb je simpelweg een professionele werkplek nodig om je klanten te ontvangen? Dan is een flexibele kantoorruimte voor jou waarschijnlijk de ideale oplossing. Voor een klein bedrag per maand, heb je op een centrumlocatie in Nederland een luxe werkomgeving, waar je tevens jouw klanten kunt ontvangen.

Twee varianten

Bij Color Business Centers kun je kiezen tussen twee verschillende varianten van flexibele kantoorruimte. Ten eerste kun je kiezen voor één flexibele kantoorruimte op een vaste locatie. Kies bijvoorbeeld voor ons Color Business Center in Amstelveen, waar je kunt werken wanneer het jou uitkomt. Daarnaast kun je ook kiezen voor de mogelijkheid om gebruik te maken van alle Color BC panden, hiervoor betaal je slechts 250 euro per maand!

CBC AMSTELVEEN GONDEL GALLERIJ 1Gratis Luxe

Wanneer je kiest voor één van onze flexibele werkruimtes, profiteer je bovendien van onze service in al onze panden. Zo is er overal een restaurant met gratis Wi-Fi aanwezig. Ook kun je gemakkelijk en ongestoord vergaderen in de vergader- en coachruimtes. Bovendien zijn veel van onze Business Centers 24 uur per dag open en is er professionele beveiliging aanwezig. Alle voordelen per locatie kun je tevens gemakkelijk op onze site terugvinden.

Toch liever een eigen kantoor?

Bevalt de luxe die wij met onze Business Centers bieden, maar is het flexibel werken toch niets voor jou? Bij ons is er tevens de mogelijkheid om te kiezen voor het huren van een kantoor. De prijzen van deze kantoren zijn altijd scherp. Wil je de exacte prijzen per locatie weten? Kijk dan op onze locatie pagina en selecteer hier de locatie naar keuze!

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen