Flexibel huren via Color Business Centers

Flexibel huren van een werkplek? Dit is één van de meest populaire mogelijkheden bij Color Business Centers. Wij bieden werkplekken aan voor kleine tot hele grote bedrijven. Voor veel bedrijven is het vooraf niet duidelijk hoeveel ruimte er nodig is, of breidt het bedrijf zich binnen de kortste keren uit, waardoor extra ruimte gewenst is. Bij ons is dit geen probleem!

 

Aanpassen van de werkruimte

Flexibel huren is een begrip waar veel bedrijven reclame mee maken, maar waar er maar weinig van zijn die ook daadwerkelijk flexibel werkruimtes verhuren. Bij Color BC is dit niet het geval.
Je kiest zelf de grootte van je kantoorruimte, waarbij je gemakkelijk kunt uitbreiden of krimpen, mocht dit noodzakelijk zijn! Wanneer je bedrijf groeit, dan breid je jouw kantoor uit, wanneer je toch wat kleiner wilt, behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Flexibel huren in Nederland

Op zoek naar een werkplek? Color Business Centers biedt verschillende mogelijkheden tot het huren van kantoorruimtes, flexplekken en vergaderruimtes in Nederland.
De locaties zijn goed te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Bij het flexibel huren van een kantoor, kun je bovendien vaak genieten van de volgende voordelen:

  • Gemakkelijk parkeren vlakbij kantoor
  • Restaurant en lounge aanwezig met gratis Wi-Fi
  • Uitstekende beveiliging
  • 24 uur per dag open

CBC NIJMEGEN KRAYENHOFF GALLERIJ 3Flexibele kantoren

Bij ons heb je de mogelijkheid om je kantoor helemaal zelf in te richten, maar bieden we ook volledig ingerichte kantoren, speciaal voor de bedrijven die snel willen starten. Wanneer je keuze valt op een gemeubileerd kantoor, zullen wij het kantoor inrichten met modern en luxe meubilair. In beide gevallen regelen wij de aansluiting van het internet en indien gewenst de telefoonaansluiting. Hierbij betaal je uiteraard alleen voor de diensten waar jij behoefte aan hebt.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van het flexibel huren van een bedrijfsruimte bij Color Business Centers?
Neem dan contact met ons op via info@colorbc.nl. Daarnaast nodigen we je graag uit op één van onze locaties!

 

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen