Bij Color Business Centers zijn we steeds op zoek naar nieuwe services en leuke extraatjes die het huren van een kantoor bij één van onze vestigingen nog aantrekkelijker kan maken.

Zo kun je bij ons altijd je kantoor laten voorzien van meubilair tegen een redelijke maandelijkse huurprijs. Wanneer je er uit gegroeid bent, gaat het meubilair weer terug. Een makkelijke en vooral zeer flexibele oplossing.

Omdat we het belangrijk vinden dat jouw kantoor je een goed gevoel geeft zijn we een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Kunst.nl. Deze landelijk opererende kunstuitleen heeft een aantal van onze centers al voorzien van mooie kunstwerken aan de muren. Nu is het ook mogelijk om je eigen kantoor te verfraaien met kunst aan de muur. Voor een maandbedrag dat al begint bij € 10 kun je een kunstwerk uitzoeken wat bij jou past. Het aanbod is enorm, op www.kunst.nl wordt dat al snel duidelijk! De kunst wordt gratis bezorgd en opgehangen en als het toch niet helemaal bevalt, dan kun je het gewoon weer omruilen. Vraag je center manager naar de tarieven en hoe we dit voor jou kunnen regelen.

Tot eind juni 2015 hebben we bovendien een mooie nieuwe huurdersactie met de titel:

“nieuwe buur, kunst aan je muur”

Wat houdt dat in? Onze huurders zijn onze ambassadeurs, wanneer zij tevreden zijn met hun kantoor, zijn zij de aangewezen personen om dat rond te vertellen in hun netwerk.

Color Business Centers is erg blij met deze ambassadeurs en beloont ze graag met een mooi cadeau.

Dit voorjaar kunnen onze ambassadeurs voor € 250 kunst uitzoeken om hun kantoor nog prettiger te maken. Dit kan verdeeld worden over een aantal maanden, over meerdere kunstwerken, net wat jou het beste past. Ook kunst is bij Color Business Centers flexibel! Vraag de center manager naar de voorwaarden.

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen