Business Center Utrecht

Op zoek naar een flexwerkplek of een permanente kantoorruimte voor je onderneming? Het Color Business Center Utrecht, dat gevestigd is in het Secoya Building, bied je alle ruimte die je nodig hebt!

Color Business Center Utrecht Papendorp

Ligging en omgeving Color Business Center Utrecht

Het Color Business Center Utrecht is gelegen aan de zuidelijke rand van Utrecht, op het wijdse, groene bedrijventerrein Papendorp. Het pand is zowel met de auto als met het OV prima bereikbaar, en het bruisende centrum van Utrecht en het station liggen op korte afstand. Ook is het pand goed gelegen ten opzichte van de A2 en de A12.

Kantoorruimte huren in het Color Business Center Utrecht

Utrecht-Papendorp-Color-Business-Centers-4Of je nu de voorkeur geeft aan een gemeubileerd kantoor, of liever je kantoor zelf inricht, het kan allemaal bij het Color Business Center Utrecht. Je bepaald helemaal zelf van welke diensten je gebruik wilt maken; internet, telefonie, een telefoon beantwoordservice… je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Als vaste huurder kun je tevens gebruik maken van onze vergaderzalen en coachruimtes.

Een eigen kantoor in het Color Business Center Utrecht huur je al vanaf €200.- per maand.

Flexplek huren in het Color Business Center Utrecht

Het Color Business Center Utrecht biedt diverse flexplekken. Zo kun je kiezen voor een flexplek in de lounge, of een flexplek in een afgesloten ruimte, wat ideaal is wanneer je behoefte hebt aan wat meer privacy. De flexplekken zijn heel eenvoudig te reserveren via ons eigen online boeking systeem; je weet meteen of er plek beschikbaar is. In het Color Business Center Utrecht huur je al een flexplek voor slechts €125.- per maand. Hiervoor krijg je tevens gratis WiFi.

Meer weten?

Benieuwd naar het Color Business Center Utrecht? Kom dan eens langs of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen