Business Center Andelst

Of u nu op zoek bent naar een permanente kantoorruimte voor uw onderneming, een vergaderruimte voor een middagje of een flexplek, het Color Business Center Andelst biedt voor elke zakelijke behoefte de ideale oplossing.

Bedrijfshallen in Andelst

Kantoorruimtes, bedrijfshallen en flexplekken

Het Color Business in Andelst biedt zowel gemeubileerde als ongemeubileerde kantoren. U kunt kiezen voor een gemeubileerde kantoorruimte zodat u meteen aan de slag kunt, maar u kunt uw kantoor ook helemaal zelf inrichten. Verder heeft u de mogelijkheid om allerlei extra diensten af te nemen, waaronder internet en telefonie. Onze telefoonbeantwoordservice krijgt u er sowieso bij! U huurt al een kantoor bij het Color Business Center Andelst vanaf €495 per maand. Een flexplek heeft u vanaf  €125 per maand.

Voorzieningen Business Center Andelst

  • Gratis parkeergelegenheid op eigen terrein
  • Lounge met gratis WiFi
  • Vergaderzalen en coachruimten
  • 24/7 beveiligd
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Telefoonbeantwoordservice voor vaste huurders
  • Snelweglocatie

Locatie

Het Color Business Center Andelst is gevestigd in een pand op het industrieterrein de Schalm, vlakbij Elst en Nijmegen. Deze goed bereikbare snelweglocatie ligt precies op de kruising van de A50 (Apeldoorn – Den Bosch) en de A15 (Tiel – Rotterdam).

Meer weten over het Color Business Center Andelst?

Wilt u direct een afspraak maken, bel dan naar +31 (0)488–47 01 11 of stuur een mailtje naar info.andelst@colorbc.nl. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon even bij ons langs te komen!

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen