Bedrijfsruimte te huur Utrecht

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsruimte te huur in Utrecht, dan is het Color Business Center Utrecht ideaal. Of u nu een kleine of een grote onderneming heeft, of u nu een gemeubileerd of niet-gemeubileerd kantoor zoekt, het Color Business Center Utrecht biedt u de flexibiliteit waar elke moderne onderneming naar op zoek is.

SLIDER-UTRECHT-PAPENDORP

Kantoorruimtes

Wanneer u een kantoorruimte huurt bij het Color Business Center Utrecht dan kunt u gebruik maken van de verschillende vergaderruimtes in het pand, en heeft u de mogelijkheid om uw pakket aan te vullen met extra diensten zoals internet, telefonie of een antwoord service.

U huurt al een eigen kantoor in het Color Business Center Utrecht vanaf €200.- per maand!

Flexplekken

Naast kantoorruimtes biedt het Color Business Center Utrecht ook flexplekken. U heeft de keuze uit flexplekken in de lounge, of (wanneer u behoefte heeft aan wat extra privacy) flexplekken in een afgesloten ruimte. De flexplekken zijn heel eenvoudig te reserveren via een online boeking systeem, dus u weet direct of er plek is. U huurt al een flexplek voor slechts €125.- per maand (inclusief gratis WiFi).

Locatie

Het Color Business Center Utrecht is gelegen op het ruime bedrijventerrein Papendorp. Deze locatie ligt gunstig ten opzichte van de A2 en de A12 en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Daarbij ligt het gezellige stadscentrum van Utrecht op een steenworp afstand. Kortom, de ideale locatie voor wie op zoek is naar een bedrijfsruimte te huur Utrecht!

Interesse?

Heeft u nog vragen over het huren van een bedrijfsruimte in het Color Business Center Utrecht, neem dan even contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)30 – 767 21 00 of loop gewoon even bij ons binnen tijdens kantooruren om een indruk op te doen! 

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen