Bedrijfsruimte in Rotterdam

Een veel gestelde vraag die wij binnenkrijgen: Verhuren jullie ook bedrijfsruimtes in de buurt van Rotterdam? Het antwoord hierop is altijd een volmondig “Ja”. Ons Color Business Center in Gouda ligt op een steenworp afstand van Rotterdam, en biedt daarbij alle luxe die je van onze bedrijfsruimtes mag verwachten. Ondanks dat er veel bedrijfsruimtes in Rotterdam te huur zijn, wordt er bij deze aanvraag toch vaak gekozen voor het huren van onze bedrijfsruimte in Gouda. Een kwartier rijden, via de afslag A20, en je bent in Rotterdam. Ook Rotterdam Airport is vanaf onze bedrijfsruimte goed bereikbaar. Slechts 24 kilometer rijden en je bent er!

bedrijfsruimte in gouda

Voordelen van onze bedrijfsruimtes

Een bedrijfsruimte in Rotterdam is uiteraard erg gewild en handig, maar de prijzen van het huren in de stad liegen er niet om. Daarom hebben wij in de buurt van Rotterdam ook een bedrijfsruimte te huur. Rotterdamse prijzen zijn hier gelukkig niet van toepassing. Voor slechts 400 euro per maand huur je al een professionele bedrijfsruimte in Gouda. De voordelen van ColorBC beperken zich gelukkig niet alleen tot de prijs. De meest exclusieve voordelen zetten wij hieronder even voor je op een rijtje:

  • Gratis parkeren voor het pand
  • Vergaderzalen en coachruimtes beschikbaar
  • Keuze uit gemeubileerd en ongemeubileerd kantoor

CBC GOUDA GALLERIJ 1Zelf je kantoor inrichten

Werk je het best in een omgeving waaraan je gewend bent? Kies dan voor een ongemeubileerd kantoor. Hierbij kun je zelf bepalen wat waar komt te staan in je gehuurde bedrijfsruimte! Het huren van een bedrijfsruimte in Rotterdam biedt deze mogelijkheid vaak niet, waardoor je vast zit aan stoffige, ouderwetse meubels, en dus een onprettige werkomgeving. Het gemeubileerde kantoor van onze Color Business Centers bieden juist de luxe, moderne inrichting die je in deze tijd mag verwachten! Voor een lage prijs huur je bij ons dan ook een top bedrijfsruimte met een moderne inrichting in de buurt van Rotterdam.

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het huren van ons Business Center in Gouda? De deur van onze bedrijfsruimte staat altijd voor je open, waarbij we je graag uitnodigen om even langs te komen! Daarnaast kun je voor meer informatie altijd telefonisch contact opnemen: +31 (0)182-76 75 75 of kun je een mailtje sturen naar: info.gouda@colorbc.nl.

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen