Bedrijfsruimte te huur in Arnhem

Color Business Centers heeft op verschillende locaties in het midden van Nederland bedrijfsruimte te huur. Maar liefst drie van deze locaties zijn gelegen in Arnhem. Color Business Centers gaat verder dan alleen het verhuren van bedrijfsruimte. Color Business Centers biedt al meer dan 15 jaar zakelijke, professionele, maar toch kleurrijke kantooroplossingen. De mogelijkheden bij Color Business Centers zijn enorm divers. Zo hebben we kantoren voor ieder aantal werkplekken, flexplekken, vergaderruimtes en virtuele kantoren.

CBC ARNHEM CITY

Arnhem is de perfecte plek om bedrijfsruimte te huren. Arnhem is centraal gelegen in het midden van Nederland. Dat is, wanneer je klanten vanuit alle hoeken van het land hebt, een erg goede plek om je bedrijf te vestigen. Door de goede ligging is Arnhem de ideal uitvalbasis voor klanten uit zowel het midden, oosten en zuiden van Nederland.

De diverse locaties van Color Business Centers in Arnhem

Naast de uitstekende locatie zijn er meerdere redenen om met jouw bedrijf te kiezen voor Arnhem. Doordat de stad in het midden van het land ligt, en tevens niet ver van de Duitse grens, zijn er tal van zakelijke kansen voor jouw bedrijf. De stad heeft een bruisend restaurant/café leven. Ideaal als je in de stad iets wilt eten of drinken met een zakenrelatie.

Doordat Color Business Centers maar liefst drie locaties heeft binnen de stad, zul je altijd de perfecte uitvalsbasis voor jouw bedrijf vinden. Je hebt keuze uit locatie Arnhem City, Arnhem Facility Point en Arnhem Lorentz.

CBC ARNHEM LORENTZ GALLERIJ 1Bereikbaarheid

De vestigingen van Color Business Centers in Arnhem liggen zoals eerder gezegd op drie verschillende locaties in de stad. Een prachtig, historisch pand met een rijk gevoel? Kies dan voor Arnhem City! Heb je liever een wat ruimer kantoor, dan is Arnhem FP wellicht voor jou. Makkelijk bereikbaar gelegen in een modern pand, dan moet je bij Arnhem Lorentz zijn.

Alle panden hebben een eigen restaurant en voldoende parkeergelegenheid. Bij Color Business Centers Arnhem is er niet alleen bedrijfsruimte te huur, maar worden ook nog vele andere kantooroplossingen geboden. In het pand bevinden zich gemeubileerde en ongemeubileerde kantoren, voldoende vergader- en coachruimtes, er zijn deelkantoren en flexplekken.

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen