Bedrijfsruimte huren

Je wil graag een bedrijfsruimte huren? Dan ben je bij Color Business Centers aan het juiste adres!
Bij Color Business Centers kun je een bedrijfsruimte huren op verschillende locaties in Nederland.

 

Een bedrijfsruimte huren bij Color Business Centers

Een bedrijfsruimte huren bij Color Business Centers is ideaal voor iedere onderneming die behoefte heeft aan flexibiliteit. We hanteren korte huurcontracten, korte opzegtermijnen en bedrijfsruimtes die met jou en je bedrijf meegroeien. Of het nu gaat om een klein kantoortje voor één of twee personen, of om een hele vleugel, het kan allemaal. Je kunt kiezen voor een volledig ingericht kantoor zodat je meteen aan de slag kunt, maar wanneer je liever je kantoor zelf inricht hebben we ook ongemeubileerde kantoren. Er zijn een aantal diensten die standaard voor je geregeld zijn. Hierbij kun je denken aan een receptioniste die de post afhandelt en bezoekers ontvangt. Verder kun je je pakket aanvullen met de diensten waar jij behoefte aan hebt, zoals internet en telefonie. Alle locaties beschikken over vergaderruimtes die per uur te reserveren zijn. Daarbij kun je, afhankelijk van de locatie, gebruik maken van een restaurant of personeelskeuken. 

De locaties van Color Business Centers

Het flexibele concept van Color Business Centers blijkt precies te zijn waar ondernemend Nederland behoefte aan heeft. We zijn dan ook in het hele land te vinden. Color Business Centers heeft locaties in:

Elke locatie heeft haar eigen unieke sfeer, maar er zijn uiteraard ook overeenkomsten. Zo is elke vestiging uitstekend bereikbaar (zowel met de auto als het openbaar vervoer) en er is altijd parkeergelegenheid. Bovendien heeft elke vestiging haar eigen aanspreekpunt, zodat je altijd bij iemand terecht kunt als je iets nodig hebt of als je vragen hebt.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over een bedrijfsruimte huren bij één van de Color Business Centers, kijk dan op www.colorbc.nl/locaties.

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen